Inovația întâlnește tradiția! Compania Harley Davidson prezintă proiectul LiveWire – prima motocicletă electrică. Pasionații de motoare vor putea testa noile produse ale companiei, putând oferi și un feedback pe baza experienței pentru a contribui la modelarea viitorului motocicletei electrice Harley Davidson. Din păcate, proiectul LiveWire, este conceput special cu scopul de a obține o perspectivă asupra așteptărilor de la o motocicletă marca Harley Davidson.

„Momentele de glorie ale Americii au fost întotdeauna despre reinventare”, afirmă Matt Levatich, președinte și Chief Operating Officer la Harley Davidson. „Astfel, precum America, Harley Davidson s-a reinventat de multe ori în istoria noastră, cu clienți care ne urmează la fiecare pas.”, completează acesta.

Acest proiect invită clienții să conducă aceste motociclete, să ofere un feedback și, de asemenea, să învețe mai multe lucruri legate de povestea acesteia. Chiar și cei care nu au încă permis de conducere vor avea oportunitatea de a experimenta puterea Proiectului LiveWire prin intermediul Jumpstart – o experiență simulată de conducere.

 

harley text

O abordare inovatoare

Acest nou proiect interesant combină moștenirea estetică a companiei cu cea mai recentă tehnologie pentru a oferi un nou aspect al brand-ului Harley-Davidson. „Proiectul LiveWire este mai mult precum o chitară electrică, nu o mașină electrică”, afirmă Mark-Hans Richer, Senior Vice President și Chief Marketing Officer la Harley Davidson Motor Company. „Este o formă de individualitate și stil iconic faptul că se întâmplă să fie electric. Proiectul LiveWire este o declarație îndrăzneață pentru noi ca și companie și brand”, completează Mark-Hans Richer.

Motocicleta oferă o experiență de conducere cu accelerare rapidă și un sunet nou inconfundabil. „Sunetul este o parte distinctă a emoției,” spune Richer. ”Gândiți-vă la un avion de vânătoare pe un portavion. Sunetul unic al proiectul LiveWire a fost conceput să se diferențieze de arderea internă a combustibilului și de alte motociclete electrice de pe piață.”

Planurile pe termen lung pentru disponibilitatea vânzărilor proiectului LiveWire vor fi influențate de feedback-ul clienților care vor experimenta turul Project LiveWire Experience.