CARAVANA RIDGID AJUNGE LA METATOOLS

Metatools, în parteneriat cu Ridgid Tool Europe, va organiza pe data de 16 martie, începând cu ora 10.00, la sediul din Ploieşti, str. Poligonului nr. 2, a doua ediție a evenimentului demonstrativ “Ridgid Innovation Roadshow”, după ce în anul 2010, camionul a încântat ploieștenii cu designul său inovator.

După o călătorie începută în Emiratele Arabe Unite, ce va debuta în Europa pe data de 13 martie, profesionștii români din domeniul instalațiilor, din domeniul petrochimiei, din domeniul energiei electrice sau din domeniul construcțiilor vor avea ocazia să testeze și să se familiarizeze cu cele mai inovatoare produse Ridgid. Înainte de a poposi în România, tirul de un milion de dolari va face o oprire în Qatar, urmând ca prima locație din România a camionului Ridgid să fie la sediul Metatools din Ploiești. Conceput special sub forma unui showroom-mobil, în interiorul tirului vor avea loc testări de scule, unelte şi echipamente profesionale, dar și demonstrații interactive și prezentarea celor mai noi produse Ridgid. Cu o lungime de aproximativ 20 metri și 110 mp desfășurați, participanții la eveniment pot testa peste 200 de scule, începând de la cele pentru prelucrat țevi, echipamente de video inspecție pentru canalizări, până la locatoare de utilități și dispozitive pentru mentenanța canalizărilor.

La rândul lor, trainerii vor organiza demonstrații de utilizare pentru cele mai noi produse și vor prezenta cele mai noi tehnologii Ridgid. În acest fel, toți cei prezenți la eveniment vor avea ocazia să afle cele mai noi informații cu privire la produsele Ridgid, să achiziționeze echipamente la prețuri speciale și, nu în ultimul rând, să plece acasă cu premii! Concursurile și demonstrațiile tehnice, dar și designul special al tirului îi vor încânta pe toți cei care vor ajunge pe data de 16 martie la sediul Metatools.

Tot atunci se va prezenta, în premieră, noul echipament pentru șanfrenat conducte metalice RIDGID B-500 și noua gama de monitoare SeeSnake, dar și binecunoscutul echipament pentru sertizat terminale pentru cabluri electrice acționate electro-hidraulic (RIDGID RE-60).

metatools text

Dispozitivul RIDGID RE-60 este cel mai versatil dispozitiv de sertizat papuci electrici din lume, iar designul său îl face ușor de utilizat, chiar și cu o singură mână. Fie că tăiați sârme, sertizați cârlige sau perforați, dispozitivul Ridgid RE-60 vă ajută să vă maximizați productivitatea și eficiența, cu un singur echipament. Dispozitivul beneficiază de sistemul unic QuickChange System, care permite comutarea rapidă și ușoară între capetele interschimbabile pentru tăiere, sertizare și perforare.

Noul dispozitiv mobil pentru șanfrenat conducte metalice RIDGID B-500 rezolvă toate problemele pe care utilizatorii le-au întâmpinat până acum la realizarea unui șanfren! Ridgid B-500 șanfrenează tevi și conducte metalice în mai puțin de două minute, fără flacără sau scântei.  Dispozitivul poate să fie utilizat cu un unghiul de tăiere de 37.5 ° (tăiere standard) sau cu un unghi de 30°/ 45° cu ajutorul cuțitelor opționale, pentru șanfrenarea țevilor cu diametre cuprinse între 4″-12″. Modelul Ridgid B-500 este ușor de folosit, monitorizarea tăierii se realizează prin intermediul indicatorilor cu LED, iar operația de șanfrenare nu implică scântei. Dispozitivul este recomandat chiar și pentru șanfrenarea oțelului inoxidabil întrucât acesta nu deformează țeava, deoarece nu permite transferul de căldură.

Despre Metatools

Metatools oferă clienţilor servicii complete de vânzare, service în garanţie şi post-garanție, service mobil şi închirieri de scule electrice şi utilaje. Începând cu anul 2007 compania deține certificarea sistemului de management al calităţii, al mediului şi al sănătăţii şi securităţii în muncă, în conformitate cu standardele de referinţă ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 si OHSAS 18001:2008

Cu o experiență de 17 ani pe piața furnizorilor de echipamente şi utilaje tehnologice pentru domeniul industrial şi al construcţiilor, Metatools oferă, clienților și partenerilor business, servicii de înaltă calitate. Compania reușește să aducă toate noutățile din domeniul echipamentelor şi al utilajelor tehnologice pe piața românească,  iar  eforturile companiei sunt reflectate în succesul clienţilor.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro