HAPPY HOURS, NOUA CAMPANIE METATOOLS

Metatools dă startul campaniei “Happy Hours” astfel că, timp de trei ore pe zi, toți cei care ajung în showroom-ul companiei vor beneficia de reduceri dar și de cadouri surpriză. De luni până vineri, în intervalul orar 10.00-13.00 și sâmbăta de la 9.00 la 12.00 vor exista trei produse ce pot fi achiziționate la un preț special. Pe lângă reduceri, clienții care cumpără produse din oferta “Happy Hours” vor primi și un cadou surpriză.

Campania „Happy Hours” se desfășoară în magazinul Metatools din Ploiești, iar printre cadourile oferite clienților se numără: mânuși de protecție, tricouri și șepci personalizate, ochelari de protecție, lanterne cu led dar și multe alte surprize.

Cu toate acestea, campania nu este rezervată doar produselor din oferta “Happy Hours”, întrucât toți clienții care vor cumpăra orice produs din magazin în acest interval orar, la un preț minim de achiziție de 200 de lei, vor pleca acasă cu un cadou! “Happy Hours” poate fi urmărită și pe pagina de facebook a Metatools, astfel că utilizatorii vor fi ținuți la curent cu toate noutățile din gama Bosch, producătorul vedetă al campaniei, dar și cu noutățile din gama altor producători internaționali.

Din categoria inovație marca Bosch fac parte și noile scule cu acumulatori GSR și GSB 14,4 / 18 V din seria Dynamic. Noile mașini de găurit/înșurubat cu acumulatori de la Bosch au o durată de viață mult mai îndelungată datorită motorului fără perii (EC). Mai mult, datorită combinației optime dintre motorul EC și acumulatorul de 4,0 Ah cu sistem CoolPack, eficiența mașinilor de găurit/înșurubat este una foarte ridicată (cca 800 șuruburi 6×60 în lemn moale).

Modele cu acumulatori GSR și GSB 14,4 / 18 V din seria Dynamic beneficiază de motor fără perii în 4 poli, cu magneți speciali, iar acumulatorii Li-Ion de 4,0 Ah / 2,0 Ah permit menținerea mai îndelungată a puterii. Noile mașini cu motor EC sunt concepute pentru utilizare continuă în atelier sau în alte medii de lucru precum în construcția de mobilă, industria electrică sau asamblarea de vehicule.

Metatools este cel mai important furnizor de echipamente şi utilaje tehnologice, pentru domeniul industrial şi al construcţiilor din județul Prahova, iar în magazinul din Ploiești clienții au de ales dintr-o gama variată de produse și producători.

Compania Metatools este o societate cu capital integral românesc care activează de 16 ani pe piaţa românească. Începând cu luna noiembrie a anului 2011, compania este parte a reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării.

 

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro; www.reteaua-tehnik.ro