HONDA PIONEER 500

După lansarea cu succes de anul trecut a modelelor Pioneer 700 și 700-4, Honda continuă în acest an cu Pioneer 500. Compact și versatil, ATV-ul Pioneer 500 este adeptul off-road-ului, abordând o gamă largă de aplicații. Este o combinație eficientă între durabilitate, calitate şi fiabilitate marca Honda.

Piloţii de agrement întâmpină de obicei restricții în zonele off-road precum accesul limitat pe un traseu pentru vehiculele de teren, însă noul Pioneer 500 cu șasiu compact are dimensiuni ideale, fiind proiectat pentru a face față în special traseelor dificile. Lungimea totală a ATV-ului este de 260 cm, are un ampatament de 185 cm și o rază de întoarcere de numai 3.96 m. Suspensiile spate oferă posibilitatea reglării în funcţie de transportul de marfă, și este dotat cu un sistem de bară stabilizatoare care reduce rotirea șasiului în viraje.

De asemenea, Pioneer 500 este dotat cu un senzor de oxigen și convertor catalitic în sistemul de evacuare robust, fabricat din oţel inoxidabil, ceea ce mărește precizia de măsurare a combustibilului și, în același timp, îndeplinește normele cu privire la emisiile de noxe. Puterea este transmisă roților prin intermediul unei cutii de viteze în cinci trepte cu revers care utilizează un sistem de schimbare electric a vitezelor cu schimbătoare ergonomice montate pe volan. Layoutul și funcția sistemului sunt similare cu cele ale automobilelor Honda.

honda text

Accesul în Pioneer 500 se realizează foarte ușor, în interior existând un loc spațios și confortabil, atât pentru șofer cât și pentru pasager. Există și un spaţiu special pe suportul de transportare din spate pentru depozita diverse echipamente specializate sau o cutie închisă pentru piese de schimb, scule, unelte sau camping. Opțiunile sunt infinite, existând peste 40 de accesorii originale Honda care permit utilizatorilor să configureze noul model pentru nevoile lor.

În plus, accesul la articolele de întreținere, cum ar fi lichidului de frână, nivelul lichidului de răcire și nivelul de ulei este simplu și nu necesită scule. Capota, bancheta din spate și scaunele pot fi îndepărtate cu ușurință după cum este necesar pentru accesul la joja de ulei și filtrul de aer. Farurile cu halogen multi-reflector oferă lumina necesară unei plimbări în condiții de vizibilitate redusă.

Pioneer 500 oferă un nivel cu totul nou de accesibilitate, atât prin capacitățile sale versatile, cât și prin valoarea sa excepțională. Reprezintă o soluție alternativă și accesibilă pentru sporturile în aer liber sau deplasările în locuri greu accesibile.