PROBST ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE MANIPULARE TUBULATURA SI CAMINE

În acest an, Bauma, cel mai mare târg de echipamente pentru construcţii a atras vizitatori din toată lumea. Aproximativ 580,000 de vizitatori din 200 de ţări au vizitat Munchen. De asemenea, compania Probst a întâmpinat un mare număr de vizitatori internaționali la standul său. Fie că au fost vorbitori de limba engleză, italiană, franceză, spaniolă sau arabă, câte o limbă diferită se auzea din fiecare colţ al standului de 560 de metri pătraţi. Atât angajaţii Probst, cât şi profesioniștii din diferite ţări au profitat de această oportunitate pentru a le explica vizitatorilor interesați de produsele companiei și de a le oferi demonstraţii live, făcând schimb de experiențe atât tehnice cât și comerciale.

Aproape ca de fiecare dată, la Bauma, s-au adunat mulţimi mari la standul Probst. Vizitatorii au apreciat calitatea şi durabilitatea produselor companiei, dar şi a serviciilor Probst. Evenimentul Bauma din acest an a avut cel mai mare succes din istoria Probst. A fost o săptămână de mare succes, cu multe discuţii productive şi cu noi impresii.

Echipamente de manipulare tubulatură și cămine

Noul echipament Probst – RG-75/125 Safelock, este dotat acum cu un sistem nou de blocare de siguranță, fiind potrivit pentru manipularea tubulaturii de dimensiuni foarte mari. Forța de strângere a cleștilor este menținută pe deplin în toate cazurile, chiar dacă utilajul este operat în mod incorect. La ridicarea tubulaturii, prinderea generează tensiune pe conductă, care se menține chiar și atunci când tubulatura este așezată orizontal. De asemenea, ochiul funcționează într-un cadru cu două poziții. Una este folosită pentru a prindere și blocare, iar cealaltă pentru a elibera tubulatura și ridicare fără aceasta, permițând operarea de către o singură persoană. În plus, modelul are o ajustare ușoară și continuă a diametrului exterior, printr-o scală de la 720 mm la 1,280 mm, manivela fiind inclusă în livrare.

 

Are și suporturi de înălțime reglabilă care pot fi ajustate cu o scală folosind diametrul exterior al tubulaturii. Acest lucru garantează o poziție de prindere optimă. Datorită designului subțire, tubulatura de tip joint-sleeve pot fi așezate aproape una de cealaltă pentru a fi ridicate în zona de încărcare și folosite în șanțuri foarte înguste.

Round Grab RG – robustețe dovedită

Acest model are o clemă mecanică simplă pentru diametre diferite. Datorită designului foarte subțire, brațul de prindere poate fi folosit în șanțuri foarte subțiri. De asemenea, are o eliberare automată pentru o trecere de la „plin” la „gol”. Round Grab RG are bare de reglare a înălțimii pentru a stabiliza tubulatura și pentru a le prinde în siguranță. Tubulatura poate avea lungimi de până la 6 metri, iar cleștii de prindere pot fi schimbați pentru manipularea țevilor acoperite și a celor din beton. Modelul are, de asemenea, reglarea ușoară a intervalului de prindere cu șuruburi cu arc.

Echipamente de manipulare cămine

Noul echipament compact de manipulare cămine, dar extrem de robust SVZ-ECO-L poate prinde diametre până la 1,200 mm, putând fi instalate într-o manieră rapidă și sigură.

Este dotat cu un sistem special de poziționare pentru rapiditate, siguranță și precizie, iar toate elementele echipamentului includ stau perfect nivelate datorită suspensiei ajustabile. De asemenea, este dotat cu un sistem de eliberare rapidă.

 

B.T. Best Tools Company S.R.L.

Autostrada București-Pitești km 11,5

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

vanzari@best-tools.ro

www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/396-scule-si-echipamente-probst/