PRINDE FAZA ELECTRIZANTA CU DUCKADAM, UN EVENIMENT DE SUCCES

În cadrul evenimentului „Prinde faza electrizantă cu Duckadam”, o manifestare marca Bosch, participanții au avut oportunitatea de a-l cunoaște pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști români, Helmuth Duckadam, de a testa cele mai noi produse Bosch și de a câștiga premii semnificative.

Programul a inclus demonstrații inedite ale celor mai noi produse Bosch, concursuri și probe de îndemânare recompensate cu multe cadouri surpriză şi autografe oferite de către Helmuth Duckadam. De asemenea, participanții au putut beneficia de oferte şi pachete promoționale la toată gama de scule şi accesorii Bosch.

Produsul vedetă al evenimentului a fost noul telemetru cu laser Bosch GLM 100 C Professional care transferă simplu, rapid şi fără erori, rezultatele de măsurare direct pe PC, tabletă şi smartphone, printr-o interfaţă integrată de date. De asemenea, organizatorii au prezentat și noutățile sezonului, respectiv sistemul de aspirare GDE pentru ciocane rotopercutoare SDS-Plus și SDS-Max și pentru ciocane demolatoare.

În cadrul demonstrațiilor tehnice realizate de reprezentanții Bosch, invitaţii au avut ocazia să vadă la lucru, dar şi să testeze cele mai noi echipamente, în trei ateliere: scule electrice profesionale, accesorii pentru scule electrice şi aparate de măsură profesionale. Mai mult, în cadrul fiecărui atelier au fost organizate concursuri tematice, participanții fiind premiați cu vouchere de cumpărături, mingii de fotbal, tricouri, rucsacuri, ceasuri de mână, invitații la petrecerea Bosch România din 13 iulie de pe stadionul Lia Manoliu ce va avea loc cu ocazia finalei Campionatului Mondial de Fotbal 2014 dar și multe premii surpriză.

La finalul evenimentului desfășurat la sediul Metatools a avut loc și marea extragere a tombolei “Câștigi premii electrizante”. Premiile puse la bătaie au fost înmânate câștigătorilor chiar de invitatul special, Helmuth Duckadam. La extragere au participat atât toate taloanele înscrise la tombolă în perioada campaniei, respectiv între 12 și 22 mai 2014, dar și toți cei care au completat taloanele de participare în ziua evenimentului.

Compania Metatools are o experiență vastă în organizarea de manifestări ce aduc laolaltă clienți și furnizori de scule și echipamente specifice domeniului construcțiilor și al industriei. Printre acestea amintim: Bosch Power Adventure (2008), Ridgid Reputation Roadshow (2010), Makita Demo Tour (2010), Ridgid „We build reputations” (2011), Makita Day „Testează calitatea japoneza” (2011), Maratonul sculelor Bosch (2012), Ridgid “Demo Day” (2013).

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro;

www.reteaua-tehnik.ro