POWERMAX 30 AIR, SISTEMUL PORTABIL DE TAIERE CU PLASMA

Noul echipament portabil Powermax 30 AIR poate tăia oriunde datorită compresorului de aer încorporat, oferind performanțe înalte într-un pachet compact.

Având un compresor de aer încorporat, noul Powermax este mai mic și mai ușor pentru a ușura tăierea manuală cu plasmă. Acesta este compact și ușor de transportat, având numai 13,5 kg. De asemenea, noul Powermax30 AIR poate fi folosit la o gamă largă de aplicații precum reparații autovehicule, întreținerea echipamentelor, agricultură, tinichigerii, artă sau hobby.

Sistemul portabil de tăiere, Powermax30 AIR, este simplu de instalat și operat, fiind potrivit atât pentru profesioniști, cât și pentru cei care acum se familiarizează cu tăierea cu plasmă. Capacitatea de tăiere recomandată a Powermax30 AIR este 8 mm grosime, având o viteză de 500 mm/min și de 10 mm grosime, cu o viteză de 250 mm/min.

Se poate conecta chiar și doar la o singură fază de 120-240V, dar atunci la curentul maxim de tăiere este de 20 A, iar capacităţile de tăiere se reduc la 3 mm, cu viteza de 762 mm/min, 6 mm, cu viteza de 355 mm/min și 10 mm, cu viteza de 125 mm/min.

cm metal text

Compresorul intern elimină necesitatea unui compresor de aer şi filtru exterior. Noile modele de consumabile în curs de patentare permit o tăiere constantă prin optimizarea fluxului de aer de la compresorul compact, intern. Cuplat cu sistemul de îndepărtare a umidităţii extrem de eficient, Powermax30 AIR oferă performanţe şi o calitate foarte bună a tăieturii în condiții de căldură și umiditate. Compresorul intern nu necesită operațiuni de mentenanță sau schimbare a filtrelor.

Powermax30 AIR beneficiază de un pistolet de tăiere conceput special: pistoletul AIR T30. Acest pistolet de tăiere se remarcă prin rezistenţă la impact şi căldură, deflector şi capişon conic pentru o mai bună vizibilitatea a arcului electric și design ergonomic cu cap la 75°.

“Deoarece compania noastră oferă servicii în locuri foarte îndepărtate, unde accesul pentru compresoare de aer este foarte limitat, portabilitatea Powermax30 AIR cu compresor intern, îl face ideal pentru servicii pe teren. De asemenea, elimină nevoia tăierii oxigaz, prin urmare reduce costurile și crește productivitatea procesului de tăiere,” declară Diego Nunes Fernando, BNG Metalmecanica.