Industria de prelucrare a metalelor produce multe tipuri de poluanți precum: fumul de sudură, praful de polizare sau ceața de ulei. Personalul din zonele de lucru este expus permanent la acești poluanți. Fumul de sudură, particulele de mici dimensiuni din aer și alte emisii ale metalului topit trebuie să fie eliminate cu ajutorul unor mijloace de filtrare și extracție eficiente. Rezultatul va fi o productivitate mai mare și o eficiență ridicată permanentă.

 

3

Echipamente de filtrare mobile sau portabile

Unităţile mobile Plymovent sunt proiectate să îndepărteze fumul de sudură din ateliere cu spaţii închise sau spaţii dificil de ajuns. Unităţile sunt potrivite pentru aplicaţii de sudură a oţelului carbon şi a oţelului inox, cum ar fi MIG/MAG, TIG, GMAW,FCAW sau cu electrozi.

Plymovent oferă trei modele, fiecare cu propriile sale avantaje şi caracteristici unice. Toate unităţile conţin un pre-filtru metalic de aluminiu pentru a elimina sigur şi eficient scânteile. În funcţie de cerinţele utilizatorului, poate fi ales un model pentru utilizare uşoară, moderată sau intensivă.

Caracteristici:

– Flexibile – facilitează o mişcare uşoară.

– Funcţional, design mobil.

– Extracţie eficientă la sursă.

– Nivel de zgomot redus.

– Întreţinere şi utilizare prietenoasă.

– Unitate compactă, inclusiv motoventilator integrat.

– Pre-filtru metalic integrat.

7 copy

Sisteme centralizate de extracţie cu braţe multiple

Metoda de captare a fumului de sudură la sursă cu braţele multiple de extracţie reprezintă o opţiune foarte eficientă pentru ateliere de producţie cu posturi multiple de sudare pentru piese mici sau care au lungimi mici de sudură şi poziţii constante.

Braţele de extracţie ale Plymovent sunt disponibile în diverse lungimi, de la 1 m până la 8,8 m. Gamele de filtre MDB Playmovent sunt modulare, cu autocurăţare şi au posibilitatea de a fi modificate, mărind astfel capacitatea de filtrare în funcţie de specificul utilizării. Având nivele de performanţă ridicate, sistemele Plymovent pot monitoriza şi ajusta automat volumul de aer necesar în funcţie de cât de multe locuri de muncă sunt folosite simultan. Sistemul va ajusta automat nivelul de presiune din filtrele mecanice şi va menţine volumul de aer necesar la fiecare gură de extracţie.

Sistemele centralizate au performanțe ridicate, consumuri mici de energie şi costuri operaţionale scăzute. Echipamentele firmei olandeze Plymovent www.plymovent.com sunt distribuite in Romania de compania Delta Event din Bacău www.deltaevent.ro .

Plymovent_payoff

DELTA EVENT SRL

Str. Agudului 6, 600304, Bacau

Tel: +40 374 956 600

office@deltaevent.ro

www.deltaevent.ro