NOUA GAMA DE AUTOMATURATORI BUCHER MUNICIPAL

Bucher Municipal, cel mai important producător de automăturători stradale din lume, continuă să eficientizeze acțiunile de curățenie stradală, prin dezvoltarea unor utilaje municipale folosind cele mai noi tehnologii, punând accentul pe protejarea mediului înconjurător. Când vine vorba de tehnologie și echipamente care pot curăța într-o manieră durabilă și eficientă, Bucher Municipal este lider.

Producătorul elvețian lucrează neîncetat pentru a le permite clienților să conducă afaceri profitabile care, în același timp, asigură un viitor mai bun și un mediu durabil pentru toată lumea. Pornind de la acest concept, Bucher Municipal creează automăturători fiabile și performante, care oferă cele mai mici costuri totale aferente posesiei. Acest aspect se regăsește și la utilajele de salubrizare electrice produse de grupul Bucher.

Înfruntarea provocărilor viitorului

Lumea așa cum o știm se schimbă, se îndreaptă către un viitor unde „mai mult” este un laitmotiv: mai mulți oameni, mai multe zone urbane, mai multe deșeuri produse etc. Tocmai pentru a combate situațiile delicate ce pot fi declanșate de această evoluție către „mai mult”, Bucher dezvoltă utilaje și soluții ce pot face față provocărilor viitorului, pentru a păstra confortul tuturor comunităților.

Așadar, Bucher Municipal încearcă să transforme provocările viitorului în oportunități. Accentul se pune pe client, care va obține rezultate mai bune, folosind mai puține resurse. Bucher, fiind un jucător atât de important în domeniul producerii utilajelor de salubrizare, are puterea de a modela industria setând trenduri și inovând cu scopul de a-și ajuta clienții să conducă afaceri mai bune, mai inteligente și eficiente. Bucher Municipal ia în serios rolul de lider de piață și de pionier, introducând noi tehnologii în utilajele produse, cu accent pe electrificare și digitalizare.

Suport total pe toată durata posesiei

În România, Bucher Municipal, prin intermediul Best Tools Company, oferă suport total clienților pe toată durata colaborării: de la consultanța premergătoare în vederea alegerii utilajului de salubrizare perfect, până la garanții, contracte de mentenanță oriunde în țară, piese de schimb etc.

Noua gamă de automăturători Bucher Municipal

Pornind de la aceste idei pe care se bazează întreaga companie încă din momentul în care a pătruns în sectorul utilajelor municipale, acum mai bine de 80 de ani, Bucher Municipal a creat noua gamă de automăturători.

Noile automăturători compacte

Noua generație de mașini compacte de măturat impresionează din toate punctele de vedere. Automăturătorile au o putere de aspirare extrem de mare, curăță eficient suprafețele, sunt încăpătoare, sigure, performante, confortabile, fiabile și robuste.

Clasa compactă de măturători Bucher Municipal este compusă din șase modele, din care două complet electrice: CityCat V20, CityCat V20e, CityCat VS20, CityCat VS20e, C202 și CityCat 5006. Acestea acoperă toate nevoile urbane de măturare stradală, în spații largi sau restrânse.

CityCat V20, Cu o sarcină utilă de 2,1 t și o greutate brută de 4,8 t, CityCat V20 oferă o capacitate de încărcare remarcabilă pentru performanțe excelente de măturare. CityCat V20e este varianta electrică a V20, oferind performanțe identice, cu zero emisii de noxe și un zgomot redus.

Cu o masă totală de 3,5 t, CityCat VS20 este extrem de practică și poate fi condusă cu permis de conducere categoria B. Automăturătoarea este agilă și oferă o combinație remarcabilă de capacitate de încărcare și performanță de măturare. Aceleași performanțe sunt valabile și în varianta electrică, CityCat VS20e.

Bucher C202 are un design original și moștenește cele mai importante caracteristici ale automăturătorilor Johnston, producătorul britanic achiziționat de Bucher.

CityCat 5006 este cea mai încăpătoare măturătoare compactă. Aceasta are caracteristicile unei automăturători mari, pe șasiu, dar vine în dimensiuni compacte, lucru ce face din utilaj o alegere perfectă atât pentru măturarea spațiilor mari, cât și pentru curățarea locurilor greu accesibile.

Noile automăturători pe șasiu

Automăturătorile montate pe șasiu au capacități cuprinse între 5 m3 și 8 m3. Acestea pot fi montate pe numeroase tipuri de șasiuri, de la diferiți producători. Măturătorile mari ies în evidență prin puterea mare de aspirare, performanțele impresionante în măturare și fiabilitatea lor. Acestea sunt certificate PM10 și PM 2.5, fiind extrem de prietenoase cu mediul înconjurător. La fel ca și în cazul automăturătorilor compacte din gama Bucher Municipal, există și o variantă electrică în gama automăturătorilor pe șasiu. Bucher V65e este complet electrică și poate fi montată, bineînțeles, și pe șasiu electric, fiind astfel un utilaj fără emisii de noxe și foarte silențios.

Automăturători stradale electrice

Bucher Municipal inovează constant și se adaptează la cerințele viitorului. În acest moment, în gama de automăturători se regăsesc trei utilaje complet electrice: două compacte și unul montat pe șasiu, de 6 m3. Acestea oferă performanțe similare cu cele ale utilajelor dotate cu motoare termice, fiind însă mai puțin poluante și mai silențioase.

O colaborare strânsă

Best Tools Company este, începând cu luna decembrie 2019, dealer exclusiv al tuturor utilajelor de salubrizare și deszăpezire ale grupului Bucher. Astfel, în portofoliul Best Tools intră toate utilajele producătorilor din grup.

Soluții profesionale complete

Standardele înalte nu se regăsesc doar în echipamentele distribuite, ci și în tehnicienii Best Tools. Specialiștii sunt instruiți direct de către producători, participând regulat la training-uri și workshop-uri în Europa. Se pune mult accent pe serviciul de asistență pe toată durata contractului. Odată cu oficializarea exclusivității Best Tools asupra distribuirii tuturor automăturătorilor din grupul Bucher, inclusiv Johnston, același lucru se întâmplă și cu piesele de schimb și asigurarea garanțiilor. Cu ajutorul celor 15 auto-laboratoare de service, Best Tools poate asigura lucrări de mentenanță oriunde în țară. Serviciile de punere în funcțiune, training, transport și echipamente adiacente sunt și ele respectate fără compromisuri. Aceste servicii complete fac din Best Tools un veritabil integrator de proiecte.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro