NOUA ANVELOPA GOODYEAR WRANGLER ALL-TERRAIN ADVENTURE

Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure 265/65 R17 de la Goodyear și-a adjudecat primul loc în testul pentru anvelope de tip all-terrain derulat de revista DriveOut Magazine. Din cele 7 anvelope testate, noua anvelopă on/off road de la Goodyear s-a clasat pe cea mai înaltă poziție cu un rezultat general de 97,46%. O mărturie a inovării continue a celor de la Goodyear și a lungii moșteniri în categoria anvelopelor 4×4.

Pentru testul de frînare pe drum neted desfășurat de cei de la DriveOut Magazine, au fost făcute trei opriri de urgență la o viteză de 100 km/h. Anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure de la Goodyear a dovedit că are cele mai bune capabilități la frânare, cu o distanță medie de frânare de 35,8 metri.

DriveOut Magazine a derulat și un test de frânare pe un drum de țară. În acest caz au fost făcute trei opriri de urgență la 70 km/h. Anvelopa Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure și-a împărțit prima poziție în acest test.

Testul de penetrare a peretelui lateral

Testele legate de gradul de penetrare a peretelui lateral sunt în general privite ca fiind unele dintre cele mai importante în categoria 4×4 pentru că ele examinează câtă rezistență are o anvelopă în fața unui obiect ascuțit înfipt în umărul peretelui lateral al unei anvelope. Anvelopa Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure s-a comportat de asemenea foarte bine și în acest test, fiind clasată pe locul doi.

Inginerii Goodyear au proiectat anvelopa Wrangler All-Terrain Adventure cu un strat suplimentar ultra-puternic din fibră de Kevlar. Acesta întărește banda de rulare, oferind duritatea necesară pentru a preveni înțeparea și tăierea. În srijinul acestei caracteristici vine tehnologia Durawall de la Goodyear, ce îmbunătățește rezistența la înțepare și tăiere, aspect esențial pentru zona peretelui lateral.