NOUA MAZDA CX-60 CREATÃ ÎN JAPONIA

Prezentarea unui SUV ca niciun altul. Apogeu al măiestriei japoneze, noul nostru autoturism emblematic este rezultatul aplicării fiecărei lecții învățate de la SUV-urile de top și de la cel mai bine vândut roadster din lume – legendara Mazda MX-5. 

Realizat cu minuțiozitate atât la interior, cât și la exterior, autovehiculul prezintă linii fluide modelate manual de către artizanii noștri experimentați, pentru a atinge echilibrul perfect între rafinament și aerodinamică. De la textilele japoneze atent alese pentru interior, până la noua platformă cu tracțiune pe roțile din spate care încântă prin manevrabilitate intuitivă – mașina dispune de o serie de numeroase detalii fine, create cu un singur scop: să vă asigure ție și pasagerilor tăi o experiență de condus incredibilă.

Frumusețea eleganței impunătoare

Sculptat cu deosebită atenție, designul exterior al noii Mazda CX 60 este caracterizat de suprafețe confortabile și precise – îmbinând armonios eleganța rafinată a limbajului de design KODO cu rezistența specifică unui SUV. Platforma noastră complet nouă pentru vehicule ne-a permis să creăm un SUV cu proporții ideale, cu o capotă lungă și un habitaclu cu aspect înclinat în partea din spate, care face noul Mazda CX 60 să se remarce în mulțime.

Armonia esteticii japoneze

Un aspect al filozofiei noastre de design KODO luat în calcul de designerii noștri pentru structura noii Mazda CX 60 este conceptul japonez de Ma, reprezentativ pentru frumusețea relaxantă și sobră a spațiului gol. În acest caz, fiecare element de design servește unui scop, nimic nu este de prisos sau pur ornamental. Înăuntrul acestui interior spațios, materialele prelucrate cu grijă, cum ar fi lemnul de arțar real, pielea de înaltă calitate, textilele japoneze și detaliile cromate se împletesc în deplină armonie – ajutând măiestria japoneză să atingă cele mai înalte niveluri de calitate.

Frumusețea execuției ireproșabile

În Japonia, titlul de Takumi – maestru artizan – este acordat doar după dezvoltarea aptitudinilor ca urmare a 20 de ani de experiență. Fiecare detaliu al noului Mazda CX 60 este o dovadă a aptitudinilor noastre Mazda Takumi – un nivel rafinat de calitate artizanală de care te bucuri la fiecare atingere și pe care îl experimentezi la fiecare călătorie cu mașina.

Mașina și șoferul, în perfectă armonie

Noul CX-60, la fel ca toate mașinile Mazda, de la emblematica Mazda MX-5 până la modelul de top Mazda CX-5, oferă o experiență impecabilă de condus – fiind un autoturism intuitiv, sigur, ușor și plăcut. Senzația de confort se instalează imediat ce te așezi pe scaun, creându-ți impresia că mașina este o extensie a corpului tău. Acesta este sentimentul urmărit de toți cei implicați în crearea unei mașini Mazda – cunoscut sub denumirea de Jinba Ittai, acest concept exprimă comuniunea dintre mașină și șofer. Fiecare aspect al noului Mazda CX 60 a fost regândit și rafinat pentru a perfecționa această experiență Jinba-Ittai. Tocmai de aceea autoturismul dispune de noul nostru Sistem de Control cinematic al posturii, care oferă o stabilitate superioară atunci când conduci în spații înguste – ceea ce este deosebit de important pentru un SUV cu un centru de greutate înalt. Rezultatul? Un SUV care oferă o dinamică modernă de rulare – cu tracțiune, direcție și manevrabilitate mai bune decât un vehicul cu tracțiune față.