NEXUS GPS TRACKING – TEHNOLOGIA CARE REDUCE CONSUMUL DE CARBURANT

Creșterea prețurilor la combustibil are un impact direct asupra companiilor, care sunt forțate să reducă volumul afacerilor din cauza stresului financiar. Costurile pentru combustibil pot fi reduse semnificativ prin implementarea unor tehnologii de ultimă oră.

„Monitorizarea prin GPS este o soluție eficientă de reducere a costurilor operaționale pentru orice companie, cu condiția acurateței informațiilor furnizate de sistemul de monitorizare. Până acum, Nexus GPS Tracking a avut doar rezultate pozitive și, în prezent, monitorizează mai bine de 20.000 de vehicule, aparținând celor peste 1.000 de companii-client din România”, a declarat Florin Subțirică, Director de Vânzări la Nexus Electronics.

Cristian Sârbu, Director Autoprima Serv: „ Datorită soluțiilor de monitorizare a flotei oferite de Nexus GPS Tracking, plătim cu 15% mai puțin pentru motorină.”

Autoprima Serv, specializată în execuția infrastructurilor rutiere, a lucrărilor de terasamente și a construcțiilor imobiliare, a reușit să reducă costurile pentru combustibil cu 15% prin implementarea echipamentelor inteligente de monitorizare prin GPS în vehiculele din flotă.

Fiecare vehicul al Autoprima Serv este monitorizat prin GPS cu un dispozitiv Nexus Telematics, care oferă informații exacte cu privire la poziția mașinilor, viteza de deplasare, perioadele de staționare, istoricul rutelor parcurse și altele, iar dacă este cazul, emite alarme când are loc un accident. Informațiile înregistrate sunt transmise către sistemul Nexus GPS Tracking, unde pot fi văzute în timp real de către persoanele autorizate și răspunzătoare de buna funcționare a flotei.

Aceasta numără în flota sa peste 40 de vehicule. Rutele ineficiente, kilometri suplimentari, viteza excesivă sau stilul agresiv de condus cresc costurile generate.

Compania a început să implementeze sistemele de monitorizare Nexus în anul 2012. Cristian Sîrbu, Director Mecanizare la Autoprima Serv, a declarat: „Nu a fost dificil să luăm o decizie în privința implementării tehnologiilor pentru monitorizarea flotei auto; pentru noi era o necesitate. Am reușit nu numai să economisim, ci să reducem uzura mașinilor, să creștem productivitatea șoferilor, dar și siguranța lor atunci când sunt la volan. Rezultatele au fost pe măsură: plătim cu 15% mai puțin pentru motorină”.

Nexus Electronics este o companie românească cu expertiză în dezvoltarea sistemelor informatice pentru reducerea costurilor operaționale ale companiilor. Compania este, în momentul actual, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de sisteme de monitorizare.