MULTIVAN PENTRU A ZECEA OARA CONSECUTIV – „CEL MAI BUN AUTOMOBIL”

Modelul de succes din Hanovra este din nou preferatul cititorilor „Auto Motor und Sport”. Cititorii care au participat la votul organizat de revista de profil „Auto Motor und Sport” au de ani de zile un favorit evident la categoria „Van-uri”, şi anume: modelul Multivan de la Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Multivan înseamnă mai mult confort şi mai multă versatilitate decât te-ai fi aşteptat vreodată de la un autovehicul. Designul şi funcţionalităţile multiple ale spaţiului interior, ambianţa si dotările de lux, motorizările puternice si măsurile deosebite pentru siguranţă fac din noul Multivan un regal de confort şi performanţă.

În anul 1999, un Multivan cu tracţiune integrală a reuşit sa stabilească un record fără precedent: 25.000 km străbătuţi în 15 zile de-a lungul continentului american. Această aventură a început în Alaska şi s-a sfârşit în Ţara de Foc, fiind cunoscută şi sub denumirea de PanAmericana. Această călătorie record a marcat începutul unei noi ere în domeniul tehnologiei 4MOTION cu care sunt echipate modelele din gama Transporter, pregătit pentru călătorii în orice colţ al lumii.

În cadrul evenimentului organizat la Stuttgart, premiul a fost înmânat domnului Dr. Eckard Scholz, purtătorul de cuvânt al Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen Autovehicule Comerciale: „Multivan reprezintă în mod evident, pentru mulţi dintre clienţii noştri, combinaţia optimă între confort şi utilitate, spaţiu şi variabilitate, eficienţă şi plăcerea condusului. Rezultatul votului ne face mândri, pentru că Multivan întruchipează întregul nostru know-how şi toată pasiunea noastră. Şi pe viitor vom dezvolta punctele forte ale acestui model, pentru ca Multivan să rămână cât mai atractiv şi pentru generaţiile viitoare.”

Numai în Germania, circa 113.000 de cititori au participat la tradiţionalul vot „Cele mai bune automobile”. În total, au fost implicate nu mai puţin de 22 de reviste din 17 ţări. La cele 10 categorii, 373 de modele au putut fi lese, iar la categoria „Van-uri” câştigătorul este deja bine-cunoscut: Multivan de la Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Începând din anul 2004, modelul de succes din Hanovra reuşeşte performanţa de a-şi apăra an de an titlul. Circa 31 de procente ale tuturor participanţilor şi-au oferit anul acesta votul în favoarea modelului Multivan.

O putere de propulsie considerabilă este asigurată de două motoare TDI performante (103 kW / 140 CP şi 132 kW / 180 CP) şi de un excelent motor TSI (150 kW / 204 CP).

www.vw-vehicule-comerciale.ro