VOLKSWAGEN CONSTRUIT PENTRU SARCINI GRELE

Crafter este unul dintre cele mai mari și mai versatile autovehicule comereciale ușoare și unul dintre cele mai economice, puternice și sigure, fiind proiectat pentru exploatare în condiții grele. Acesta este echipat cu motoare TDI, cu tehnologie common rail care stabilesc noi standarde de putere și consum. Noul Crafter este disponibil în două clase de greutate, cu posibilitatea creșterii sau scăderii masei maxime autorizate. Are două ampartamente și patru versiuni: Furgon, Kombi, Autoșasiu și Autoșasiu cu platformă.

 

Transporter cu motor de 132 kW/180 CP şi o masă a autovehiculului de 3.000 kg face faţă aproape fără efort movilelor mai mici de pământ de pe şantier sau rampelor abrupte cu înclinare de până la 37°.

Cu Transporter veţi traversa fără probleme, de exemplu, ape stătătoare cu o adâncime de 30 cm. Nici străzile sau şantierele inundate de ploile torenţiale nu reprezintă un obstacol: adâncimea vadului de trecere este de până la 300 mm (măsurată cu încărcătură maximă şi la viteză de maximum 30 km/h).

Nici pantele mai reduse nu ridică probleme pentru Transporter, pentru că datorită ampatamentului său nu va atinge solul cu barele de protecţie, nici atunci când unghiul de atac din faţă este de 21°. În spate, unghiul de degajare maxim este de 17° (măsurat cu dotarea standard şi încărcătură maximă).

Pentru ca drumurile să nu vi se încheie abrupt pe căile de acces dificile, Transporter face faţă cu uşurinţă chiar şi denivelărilor cu vârf limită de rampă de până la 14° (de asemenea măsurat cu dotarea standard şi încărcătură maximă).

Crafter oferă caracteristici de top, de fiecare dată, în orice situaţie. Valoarea consumului de combustibil este foarte redusă în raport cu valoarea cuplului motor, de până la 400 Nm (motorul de 120 KW). De asemenea, autovehiculul este dotat cu un pachet ultramodern de siguranţă şi asistenţă pentru şofer, precum: indicator pentru schimbarea treptelor de viteză, ABS, ASR, ESP.

Versatilitatea Crafter-ului vă oferă un număr aproape nelimitat de posibilităţi de configurare a spaţiului de marfă/pasageri, de la un volum de 17 mc pentru marfă, la o capacitate de 20+1, pentru transport pasageri. Mulţumită diferitelor clase de sarcini admise şi diferitelor lungimi pentru suprastructuri, Crafter vă oferă o multitudine de posibilităţi de personalizare a saşiului în funcţie de dorinţele şi necesităţile voastre.

Motoarele moderne trebuie să îndeplinească un set de condiţii foarte stricte: să fie puternice, să furnizeze un cuplu motor mare, să fie fiabile, să aibă un cost de întreţinere mic şi o durată de exploatare mare. Capacitatea cilindrică scăzută şi tehnologia common rail fac aceste motoare extrem de economice. O altă caracteristică utilă este aceea că motoarele au pregătire pentru prizele de putere şi prin urmare pot fi uşor acordate cu compresoare pentru refrigerare şi alte agregate externe.