MULTIHOG – VERSATILITATE TOTALA

B.T. Best Tools Company activează pe piaţa din România încă din anul 2006 în calitate de importator şi distribuitor pentru echipamente şi utilaje, deţinând o experienţă îndelungată, atât în domeniul vânzărilor cât şi în asigurarea serviciilor post-vânzare. Obiectul principal de activitate îl reprezintă importul şi distribuţia echipamentelor de curăţenie şi salubrizare, al grupurilor electrogene şi al utilajelor pentru construcţii.

B.T. Best Tools Company şi-a început activitatea prin distribuirea echipamentelor de curăţenie din gama mică precum: aspiratoare industriale, maşini de spălat pardoseli, maşini de măturat şi a utilajelor de mică mecanizare. Furnizorii companiei au fost selectaţi pe baza unor criterii foarte riguroase în ceea ce priveşte calitatea, durata îndelungata de utilizare şi uşurinţa în exploatare. Gama echipamentelor comercializate a fost diversificată, existând astăzi patru divizii separate. Prima divizie se ocupă cu vânzarea echipamentelor de curăţenie, a doua de grupuri electrogene, a treia cu echipamente de construcţii şi cea de-a patra cu distribuţia utilajelor pentru salubrizare. Produsele înglobează tehnologii şi echipamente moderne, departamente specializate în proiectare şi dezvoltare, capacităţi de producţie în Europa etc. Printre parteneri se numără companii de renume precum: Multihog, SDMO, Bucher Schörling, Chicago Pneumatic, Probst, Saint Gobain, Contec, CosEco, Comet Spa, Elsea Spa, RCM sau Mastervac.

Producătorul irlandez Multihog fabrică o varietate mare de atașamente destinate unei game extinse de aplicaţii, pornind de la întreţinerea drumurilor, deszăpezire sau curăţenie, până la întreţinerea gazonului. Ataşamentele au o construcţie robustă fiind fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, redând astfel durabilitate, eficienţă, dar şi siguranţă în utilizare. Fabrica este modernă, aflându-se la jumătatea distanței dintre Dublin și Belfast, pe coasta de Est a Irlandei. De aici echipa de ingineri și designeri devotaţi, dezvoltă și testează toate produsele Multihog.

 

Versatilitate

Aceste maşini reprezintă o soluţie ideală pentru întreținerea drumurilor sau deszăpezire, putând fi folosite pentru aplicaţii pe autostrăzi, în oraşe ori pentru acţiuni mai solicitante precum întreținerea pistelor aeroporturilor. Există o gamă largă de ataşamente care pot fi folosite într-un mod eficient chiar şi pentru aplicaţii mai puţin solicitante, precum măturarea străzilor sau întreţinerea gazonului.

Aplicaţii pe timp de iarnă

Gama mare de aplicaţii la care pot fi folosite maşinile pe timpul iernii uşurează munca operatorilor, aceştia putând lucra eficient chiar și în condiții meteorologice nefavorabile. Plugul montat în partea frontală a maşinii, freza de zăpadă ori plugul combi şi ataşamentele pentru maturare, împreună cu împrăştietoarele montate în spatele maşinii pot crea o combinaţie potrivită condiţiilor meteo grele. Cu alte cuvinte, flexibilitatea utilajelor Multihog permite deținerea totală a controlului, atât al maşinii cât şi al operaţiunilor, în orice situaţie ce poate apărea.

Reparaţia drumurilor

Este un lucru bine ştiut că autorităţile locale întâmpină mari probleme cu repararea gropilor rezultate după terminarea iernilor. Astfel, cu ajutorul ataşamentului special, Multihog este de cel puțin patru ori mai eficient decât metodele clasice, permiţând o accelerare considerabilă a programului de reparaţii. Utilajele permit efectuarea unor operaţiuni mai rapide, mai curate, dar în acelaşi timp silențioase. Suprafețele de drum pot fi planificate pentru decopertare la o lățime de 400 mm și o adâncime de 125 mm, astfel economisind costurile cu materialele folosite la umplerea găurilor din asfalt.

bt text2

Accesorii

Datorită multitudinii de ataşamente existente, Multihog stabilește noi standarde într-o gamă largă de domenii când vine vorba de eficienţă, costuri scăzute, productivitate, dar și siguranţa în operare, iar dezvoltarea continuă a noilor tipuri de atașamente creşte totodată şi gama de aplicații la care aceste maşini versatile şi robuste pot fi folosite.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/440-tractor-multifunctional-multihog/