MOTOARELE DIESEL KOHLER G-DRIVE: PUTERE SI PERFORMANTA

Nu ești niciodată prea departe de un produs Kohler. În întreaga lume, peste 800 de locații sunt pregătite să furnizeze servicii de vânzări, instalare și asistență post-vânzare. Și fiecare oferă expertiză în specificațiile de putere, echipamente și integrare. Motoarele diesel KOHLER G-Drive oferă o putere remarcabilă într-un design modular și ergonomic. Echipa globală de ingineri a dezvoltat două blocuri de motor sofisticate – K135 și K175 – care oferă o gamă largă de puteri.

Create în special pentru aplicații cu generatoare, aceste motoare noi combină o putere mai mare cu o eficiență superioară. Motoarele KOHLER G-Drive aduc la un loc forma compactă cu un raport cilindree/CP de neegalat, oferind cea mai mare densitate de putere pe piață.

PUTERNICE

Gama de motoare diesel KOHLER G-Drive produce un raport cilindree/CP de top în industrie, într-un pachet care permite o amprentă mai mică a generatorului, oferind cel mai bun consum de carburant. Aceasta înseamnă o performanță mai ridicată la costuri de operare reduse. Arhitectura motorului, sistemul de injecție și managementul motoarelor Kohler G-Drive au fost proiectate pentru a atinge performanța optimă în special pentru generatoare îndeplinind, în același timp, toate cerințele de emisie la nivel mondial.

DESIGN ROBUST

Optimizate pentru a reduce nivelurile de zgomot și de oscilație, motoarele diesel sunt dotate cu un bloc extrem de rigid al motorului, carter, rezervor de ulei, capac de supape și design sub-cadru.

Dispunând de pistoane de oțel dintr-o singură bucată, motoarele KOHLER permit presiuni ridicate de aprindere cu o durată lungă de viață și oferă o rezistență maximă chiar și sub sarcină termică ridicată. Toate componentele, optimizate prin analiza elementelor, demonstrează distribuția ideală a sarcinii și utilizarea optimă a materialelor. Alături de o varietate de factori de siguranță, motoarele sunt echipate cu materiale de cea mai bună calitate. De exemplu, carcasele compozite ale rulmenților asigură o longevitate ridicată.

PRODUCȚIA ȘI DEZVOLTAREA

Motoarele diesel KOHLER G-Drive sunt fabricate în fabrici franceze și elvețiene cu sisteme de fabricație de cea mai bună calitate. Acestea au fost special dezvoltate pe o perioadă de șase ani pentru a fi utilizate în special cu aplicații de generatoare. Aceste motoare sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicații stricte, cum ar fi centre de date, spitale, centrale electrice și chiar amplasamente miniere. Ele și-au dovedit fiabilitatea, eficiența și performanța în peste 75.000 de ore de teste, atât în laborator, cât și pe teren.

STANDARDE ÎNALTE DE CALITATE

Pentru a proteja calitatea, uzinele de producție folosesc un sistem de management al calității asistate de calculator (CAQ), care este implementat la începutul procesului de producție și pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului. Sunt implementate evaluări statistice, analiza modului de defecțiuni și a efectelor (FMEA), procesul de îmbunătățire continuă (CIP), gestionarea eficientă și metoda 8-D pentru a asigura procesele de fabricație.

Fiecare parte a motorului și fiecare motor sunt testate în condiții de funcționare riguroase înainte de a părăsi fabrica. Cerințele standard DIN EN ISO 9001/2008 sunt respectate în fabricile de motoare din Franța și Elveția. Asigurarea calității și monitorizarea proceselor conduc practic la un nivel ridicat de fiabilitate.

Mașinile care măsoară 3D cu precizie micrometrică oferă cele mai bune premise pentru atingerea calității pe care o așteaptă clienții. Pe lângă inspectarea pieselor fabricate intern, aceste mașini sunt, de asemenea, folosite pentru a inspecta toate piesele aduse de la furnizori externi.

MOTOARE CONSTRUITE DE EXPERȚI ÎN GENERATOARE

Când este nevoie de service, Kohler are un dealer global și o infrastructură de distribuție ce constă în mai mult de 800 de întreprinderi ce oferă disponibilitate a pieselor timp de 24/7. Tehnicienii distribuitori sunt instruiți în fabrici pentru a putea oferi asistență rapidă și precisă și au experiență în integrarea echipamentelor și multe altele.

Fiind o putere globală în soluții de alimentare electrică încă din anul 1920, Kohler promite produse de încredere, inteligente, o inginerie avansată și suport post-vânzare. Achiziția lui Kohler a SDMO în 2015 face din companie unul din cei mai mari fabricanți de generatoare industriale la nivel global. Companiile au combinat 150 de ani de experiență în industria alimentării electrice și beneficiază acum de R&D global, fabricare, vânzare, reparație și integrare a distribuției.

Utilizatorii noii serii KD vor regăsi reduceri esențiale de costuri în ceea ce privește eficiența superioară în consumul de combustibil, intervale extinse de service și economisirea spațiului. Generatoarele sunt proiectate pentru a îndeplini regulile globale privind emisiile, putând fi customizate astfel încât să îndeplinească cerințele specifice ale utilizatorilor. Opțiuni multiple sunt disponibile pentru a asigura o performanță optimă pentru cele mai solicitante operațiuni.

De asemenea, sunt proiectate și pentru condiții de temperatură ambientală ridicată. Datorită regulilor tehnologiei avansate și a sistemelor de control și monitorizare a fiecărei componente, seriile KD oferă o foarte înaltă calitate a puterii și cel mai rapid răspuns în conformitate cu cele mai riguroase standarde. “Aceste generatoare sunt alimentate de motoarele model G-Drive, care au fost create pentru o putere mare și pentru o fiabilitate completă pe piață,” a continuat Cromwell. ” În plus, pentru că acestea sunt generatoare Kohler complet integrate, vom putea sta în spatele acestei linii într-o manieră elevată, ceea ce include o garanție globală de trei ani – cea mai puternică din industrie.”

 

Comenzi & Info:

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro