MOST – SOLUTII OPTIME DE TAIERE CU OXIGAZ

Echipamente motorizate de tăiere cu oxi-gaz

Handy-Cut de la MOST are o varietate mare de aplicare și a fost conceput pentru automatizarea tăierii. Handy-Cut este echipat cu o funcție de auto-aprindere, fiind astfel extrem de eficient și ușor de utilizat. Una dintre cele mai importante caracteristici ale echipamentului Handy-Cut MOST este că acesta funcționează automat, prin mișcarea roților atașate la capul de tăiere. În acest fel, tăierea dorită se obține prin controlarea direcției de mișcare a roților. În afară de tăierea suprafețelor plane, echipamentul permite tăierea în linii curbe pe suprafețe verticale, în unghiuri, tăierea în formă de H a barelor de oțel, tăierea țevilor, dar și a suprafețelor în formă de R, precum stâlpii.

Toate accesoriile, incluziv roțile, pot fi atașate și detașate cu o singură mână, dintr-o singură mișcare. Acest echipament este conceput în așa fel încât schimbarea accesoriilor se face fără dificultate. În mod deosibit, roțile pot fi întoarse la 360 de grade în jurul capului de tăiere și astfel, tăierea se poate face în orice direcție.

Caracteristici Handy Cut MOST:

– Tăierea metalelor, în linie sau în diverse alte forme;

– Grosimea maximă a materialului de tăiat este de până la 50 mm;

– Tăiere oblică: între 0 și 45 de grade;

– Tăiere în formă de cerc în intervalul Φ30-200 mm;

Setul Handy Cut MOST este extrem de util și ușor de utilizat, bazându-se în principiu pe schimbarea duzelor și accesoriilor potrivite.

Echipamente de tăiere portabile tip cărucior

Dispozitiv portabil de tăiere cu oxi-gaz – M12 Bee MOST:

– M12 Bee Most de tăiere cu oxi-gaz este dedicat pentru tăierea plăcilor de metal cu grosime de până la 150 mm. Acesta poate să taie oblic cu unghiuri de până la 45 de grade, lucru care ajută la pregătirea plăcilor folosite la sudură fără a fi nevoie de aplicarea anumitor tratamente. Operarea extrem de eficientă se obține printr-un proces continuu variabil, acesta fiind un avantaj al acestui dispozitiv, în timp ce echipamentele similare alternative folosesc un potențiometru pentru reglarea vitezei.

Dispozitiv portabil de tăiere cu oxi-gaz cu două arzătoare – M12 Wasp MOST:

– Arzătoarele duble semi-automate de tăiere cu oxi-gaz se folosesc la tăierea și șanfrenarea plăcilor de metal cu o grosime de până la 150 mm. Produsul se recomandă în orice tip de industrie care necesită tăierea oțelului. Datorită corpului din aluminiu, dispozitivul este foarte rezistent la căldură. Motorul cu inducție și transmisia variabilă continuă garantează rezistența la tensiunile înalte, astfel dispozitivul poate tăia fără întrerupere. Setul complet include accesoriile pentru tăiere în cerc.

Dispozitivul de tăiere cu două arzătoare poate fi folosit pentru:

– Tăierea perfectă a benzilor de metal (dispozitivul cu un singur arzător deformează tăierea);

– Șanfrenare în formă de X, K și Y (două arzătoare taie simultan două părți ale unei plăci de oțel, reducând astfel timpul de lucru).

Echipamente portabile de tăiere cu oxi-gaz pentru conducte

OXY Pipe MOST este un dispozitiv alimentat cu oxi-gaz, ce se manevrează manual pentru tăierea țevilor. Datorită roții dințate, dispozitivul se mișcă fluent, asigurând astfel o calitate perfectă a tăierii și șanfrenării marginilor (în intervalul 0-45 de grade). Cuplajul permite o poziționare corectă pe țeavă. Diametrul minim al tăierii țevii este 115 mm. În cazul în care este nevoie de un dispozitiv mai mic de tăiere, acesta poate fi echipat cu adaptoare speciale pentru roți. Nu este nicio limită în ceea ce privește diametrul conductei și există posibilitatea de a extinde lanțul pentru reglarea lungimii. Oxy Pipe MOST poate fi utilizat și pentru țevi pre-izolate.

Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător şi distribuitor de echipamente şi consumabile de sudură și tăiere. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional şi în urmă cu 3 ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România care oferă sub marca proprie MOST, o ofertă largă de produse (echipamente şi consumabile de sudură, maşini de tăiere şi şlefuire, echipamente pentru tăiere cu oxigaz, sisteme de ventilație, echipamente de protecție, produse chimice tehnice).

 

Rywal RHC România

Brașov, Cal. Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127

Fax: 0368 100 128

romania@rywal.ro

www.rywal.ro