Ai ocazia să câștigi unul dintre cele cinci seturi de șurubelnițe marca Felo pe care Metatools le pune la bătaie. Ceea ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook (www.facebook.com/metatools), share concursului și să răspunzi corect la întrebarea: „Din ce reţea de magazine face parte compania Metatools?” răspuns care se regăsește mai jos, în text. Răspunsul corect se va posta în secţiunea de comentarii a concursului organizat pe pagina de Facebook a companiei, până la data de 6.1.2014. Extragerea va avea loc pe 10.1.2014.

Mărește-ți trusa de scule cu unul dintre seturile de șurubelnițe Felo

Sculele de mână marca Felo au o tradiție ce datează încă din anul 1878, compania ajungând astăzi să fie condusă de a cincea generaţie. Sculele sunt produse într-o fabrică modernă din Germania și au o gamă variată de produse ce cuprinde: şurubelniţe, cleşti și ciocane. Direcţia de distribuţie a brandului a fost totdeauna orientată spre export, distribuind astăzi în: Europa, America de Nord şi Sud, Orientul Mijlociu, Orientul Îndepărtat şi Africa. Sculele de mână profesionale Felo sunt prezente şi pe piaţa din România, Metatools fiind unul dintre principalii distribuitori.

Uneltele Felo sunt concepute pentru profesioniştii care se bazează pe ergonomie, versatilitate şi durabilitate chiar şi în medii de lucru mai dificile. Toate produsele brandului au o garanţie de 15 ani contra defectelor materialului şi erorilor de producţie.

Metatools SRL este o societate cu capital integral romanesc care activează de peste 15 ani pe piaţa furnizorilor de scule electrice, accesoriilor, echipamentelor şi utilajelor tehnologice pentru sectoarele industriale şi de construcţii.

Compania a împrumutat din domeniul tehnic în care activează, cea mai importanta valoare – dinamismul. De 15 ani, Metatools se redefineşte prin parteneriatele pe care le încheie, devenind un reper important pe harta furnizorilor de echipamente şi scule electrice din România. În acest sens, începând cu Noiembrie 2011, compania este parte a Reţelei TEHNIK, grup de firme ce deţine în acest moment un număr de 15 magazine, care includ şi puncte de service autorizat, în toate regiunile ţării.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă echipa Metatools vă transmite gânduri bune, urări de sănătate, împliniri şi bucurii! Mulţumim partenerilor pentru încrederea acordată şi le urăm tuturor clienţilor şi colaboratorilor prosperitate, stabilitate şi clipe fericite alături de cei dragi!”

Mircea Androne, Director Comercial, Metatools Srl.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

Mobil: 0743 105 460, 0720 066 174

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro

www.reteaua-tehnik.ro

About The Author