METAL SHOW – EXPOZITIE INTERNATIONALA PENTRU PRELUCRAREA METALELOR

La mijlocul lunii mai la ROMEXPO are loc METAL SHOW, un eveniment tehnic dedicat industriei metalelor. Fiind gandit ca o manifestare adresata specialistilor din domeniu, METAL SHOW imbina in mod ideal partea expozitionala si demonstratiile live, devenind o adevarata resursa de informatii.

METAL SHOW 2015 – un eveniment complex cu participare extinsa

Sub deviza “Meet the metal technology”, intre 13 si 16 mai, Pavilionul Central ROMEXPO va reuni companii de renume din Romania si din strainatate, ce vor aduce noutatile momentului.

METAL SHOW 2015 aduce in Pavilionul Central ROMEXPO 57 de companii din Romania si din Italia, Elvetia, Turcia, Luxemburg, Germania, Spania pe o suprafata de 3.000 mp.

Mai mult decat atat, la METAL SHOW va fi implementat un “Job Corner” in cadrul caruia angajatorii isi pot intalni viitorii colaboratori.

text

METAL SHOW – discount-uri exclusive

Evenimentul implementeaza conceptul de discount exclusiv, prin intermediul caruia expozantii ofera discount-uri semnificative doar pe durata targului.

Acestea pornesc de la 3% pentru echipamente precum colector de ceata, de emulsie si ulei, separator de ulei, separator prin centrifugare, tehnologii cu jet de apa abraziv, care taie cu precizie orice material si orice forma sau utilaje HAAS din seria VF  – centre de prelucrare verticala CNC si ST – strunguri CNC.

Pentru mai multe detalii despre eveniment si lista discount-urilor accesati: www.metalshow.ro