LUBRIFIANTII PAKELO – DIRECT DIN CIRCUIT IN AUTOVEHICULUL TAU

Te-au învățat că alegerile previzibile sunt mai sigure. Ți-au spus că tot ce trebuie să faci este să urmărești orbește mulțimea. Alege o marcă de ulei de motor din cele consacrate şi ești acolo. Vei obține cele mai bune rezultate. Ei bine, această logică este greșită și toată lumea ar trebui să o evite. Există doar o singură regulă de aur, de neclintit atunci când vine vorba de schimbarea uleiului: feriți-vă de standardele de performanță stabilite de producătorii auto din manualul de utilizare al mașinii. Amin.

Uleiurile din gama Krypton și Krypton Racing Series

Divizia Pakelo Lubricants are o experiență de optzeci de ani în domeniul lubrifianților și, deși a lucrat cu echipe de top din sporturile cu motor pentru o lungă perioadă de timp, compania a lucrat mai mult în spatele scenei menținând un profil scăzut. Pakelo este, de fapt, o afacere de familie deținută privat și înființată de familia Polacco în 1930. Toți lubrifianții săi sunt 100% creați și fabricați în Italia și, până acum, au exportat în peste 40 de țări din întreaga lume.

Punctul forte al acestui producător italian de lubrifianţi constă în serviciile de consultanță de înalt profesionalism. PakeloLab, alias laboratorul secret de cercetare și analiză deținut de companie, este unul din cele mai bune echipate centrele europene care lucrează în domeniul lubrifianților. Flexibilitate puternică și abilități analitice, împreună cu răspunsuri rapide și personal de inginerie calificat, s-au dovedit a fi foarte atrăgătoare pentru mai multe echipe concurente din campionatele de Formula 1, FIA WEC, Internaţional Open GT, FIA European Hill Climbing și CIK-FIA World Karting.

Să luăm echipa Ferrari AF Corse spre exemplu. Această echipă italiană de top din campionatul GT a folosit lubrifianții Pakelo încă de la început, din 2012. PakeloLab creează lubrifianți lor la cerere, în consecință după nevoile speciale ale echipei.

Rezultatele vorbesc de la sine. Casa Maranello a acordat un premiu echipei AF Corse în luna ianuarie pentru sezonul câștigător în 2014 și totodată primul trofeu din 2015 a ajuns punctual pe 31 octombrie pe Circuitul Catalunya din Spania odată cu titlul pe echipă Internaţional Open GT.

Produsele adaptate curselor auto sunt în fruntea tehnologiei, dar lubrifianții comerciali Pakelo nu sunt deloc mai puțin extraordinari. Seriile de lubrifianți Krypton și Krypton Racing sunt dezvoltate cu aceeași pasiune și expertiză utilizată în divizia sporturilor cu motor. Seria Krypton este compusă din lubrifianți sintetici. Nivelul de vâscozitate se extinde pentru a garanta un nivel ridicat al performanțelor cu fiecare mediu de lucru și condiții externe posibile.

Seria Krypton se împarte în patru subcategorii: Uleiurile Krypton XT sunt destinate pentru vehiculele standard, în timp ce Krypton XT LA (ardere scăzută) sunt folosite pentru vehiculele integrate cu tehnologia SAPS. Ambele serii au și echivalentul pentru consum scăzut de combustibil: Krypton FXT și Kypton XT LA. Acești lubrifianți ajută clienții pentru a spori economia de combustibil și pentru îmbunătățirea performanţelor vehiculelor și echipamentelor, în timp ce reduc semnificativ impactul asupra mediului și costurile de funcționare.

Seriile Krypton Racing fac un pas mai în față când vine vorba de funcționare în situații deosebit de dificile ale curselor. Este linia complet sintetică, specifică pentru cei care au nevoie de rezultate și performanțe speciale pe circuit sau alte situații competitive. Acești lubrifianți posedă o rezistență extraordinară la schimbările termice și la oxidare. Ele sunt formulate cu stocuri de bază atent selectate pentru o înaltă calitate şi stabilitate termică, împreună cu aditivi care reduc fricțiunea şi temperatura de lucru sprijinind, în același timp, o reacție promptă a motorului conferindu-i o funcționare uniformă.

Uleiurile de motor Kripton și Krypton Racing sunt pur și simplu diferite faţă de alte produse. Încercați Pakelo și nu veți mai putea să reveniți la alte produse.

 

EVIA UTILAJE SRL

Str. Drumețului, Nr. 57, Sector 3

031891 București

M: 0720.261.111

E-mail: office@eviautilaje.ro; www.eviautilaje.ro