Forstwirtschaft, Forsttechnik: Am Anfang steht der Baum - ein intensiver Einblick in die Holzernte (Maschinen, Geräte, Werkzeuge und Hilfsmittel / Transport, Lagersysteme und Logistik-Informationssysteme / Sonderpräsentation)

LIGNA 2017: 90% DIN SPATIUL EXPOZITIONAL DEJA REZERVAT

Ligna, unul dintre liderii mondiali în domeniul târgurilor și expozițiilor pentru utilaje, instalații și scule pentru industria de prelucrare a lemnului, se pregătește pentru ediția din 2017 din 22-26 mai. În timp ce deschiderea oficială a ediției din acest an este la cinci luni depărtare, organizatorii, Deutsche Messe și German Woodworking Machinery Manufacturers Association, pot vorbi deja despre un rezultat excelent: 90% din spațiul expozițional disponibil este deja rezervat.

Ediția din acest an va avea și expozanți mai mici care se vor afla printre jucătorii importanți din domeniu, în beneficiul tuturor celor implicați. Locațiile pentru expozanți sunt acum bazate pe aspectele importante ale utilizării tehnologiei, dând naștere unui grup nou de expunere. Vizitatorii, în special, vor beneficia considerabil de acest plan reînnoit care este proiectat pentru a le face vizita la eveniment mult mai eficientă, oferindu-le acces rapid și convenabil la tematicile care îi interesează cel mai mult.

„LIGNA este pe calea succesului. De fapt, comparativ cu același ciclu de planificare pentru ultima ediție, suntem cu mult înainte în ceea ce privește spațiul expozițional închiriat”, afirmă Christian Pfeiffer, Director In Charge LIGNA la Deutsche Messe. „Pentru viitoarea ediție avem un parteneriat cu German Woodworking Machinery Manufacturers Association și cu expozanții pentru a dezvolta un nou aspect tematic care reflectă modurile în care clienții de toate felurile folosesc prelucrarea lemnului și tehnologia de procesare. Și eu sunt bucuros să spun că inițiativa a avut cu adevărat succes.”

Expozanții au dat un feedback foarte bun în legătură cu noua schemă compozițională a halei care, în unele cazuri, a dus chiar la închirieri de mult mai multe spații expoziționale pentru prezentări mai extinse. Expozanții consacrați cu o impresie semnificant mai bună în 2017 sunt: Biesse, Bürkle, Cefla, Felder, IMA, SCM sau UNIMAK. De asemenea, printre acestea se numără și Festool care va fi reprezentat la două standuri

diferite. Însă nu doar expozanții consacrați au pus LIGNA 2017 într-o lumină optimistă: anul acesta se vor număra, de asemenea, numeroși expozanți care vor participa pentru prima dată, precum RS Wood din Italia, Aigner-Werkzeuge din Austria sau Vector Systems din New Zealand. Noi-veniții la zona de expunere a tehnologiei din cadrul LIGNA includ multe companii internaționale renumite, precum Intergroup Plastik (Turcia), Unison (Polonia) și IVM Chemicals (Germania).