De la platformele de foraj offshore la condiții dure de deșert, de la clădiri până la cele mai exigente industrii, fiabilitatea și performanța generatoarelor KOHLER-SDMO au consacrat compania, devenind unul dintre cei mai importanți producători mondiali de generatoare.

SDMO Industries a fost creată în 1966, cu sediul central și trei fabrici în Brest și una în Brazilia. Susținută de o structură de grup internațională, KOHLER-SDMO continuă să își consolideze poziția de lider pe piața europeană. Astăzi, compania se concentrează exclusiv pe generatoare și oferă cea mai variată gamă de produse pe piață.

Inovație constantă

Pentru a putea oferi îndrumări în dezvoltarea proiectelor, departamentul de cercetare și dezvoltare KOHLER-SDMO are o echipă de 100 de ingineri și tehnicieni.

Gama Power

Performanța întâlnește puterea în această gamă standard dedicată celor mai exigente aplicații profesionale. Combinată cu servicii de înaltă performanță, precum serviciul de livrare rapidă oriunde în lume.

Gama Rental Power

Versatile, robuste și foarte silențioase. Acestea sunt specificațiile esențiale pentru gama Rental Power, dezvoltată special pentru piața de închirieri de generatoare, cu niveluri de performanță capabile să îndeplinească cele mai specifice și exigente condiții de operare.

Gama Portable Power

Eficiența și ușurința în manipulare sunt caracteristicile cheie ale acestei game, care îndeplinește nevoile diverse ale pieței profesionale garantând, în același timp, că siguranța rămâne de o importanță capitală.

Siguranța și calitatea

Pentru a crea condiții care să permită clienților să facă alegeri în cunoștință de cauză, profesioniștii din industria generatoarelor și echipamentele electrice de sudare garantează respectarea reglementărilor europene și a standardelor existente. Piese de schimb: un stoc permanent de 45.000 de piese garantează o utilizare de 10 ani.

Concepute pentru profesioniști

Atunci când se proiectează chiar și cele mai mici detalii ale generatoarelor, KOHLER-SDMO se inspiră direct din necesitățile și constrângerile întâlnite în domeniu. KOHLER-SDMO încearcă să optimizeze, să îmbunătățească ergonomia, fiabilitatea și siguranța, să reducă nivelul de zgomot și consumul, acest lucru însemnând că profesioniștii beneficiază de cele mai bune soluții tehnice.

Alternatorul mai mare

Perfect pentru alimentarea echipamentelor electronice, alternatorul mai mare furnizează o sursă de alimentare sigură, cum ar fi pentru generatoarele Perform 6500 și Perform 6500 XL, oferind un nivel scăzut al zgomotului, limitează variațiile tensiunii și frecvenței curentului furnizat, absorbind în același timp impactul încărcării la pornire.

Reglarea tensiunii

Această componentă reglează electronic tensiunea cu aproximativ +/- 2%, în funcție de model. Are avantaje considerabile: elimină riscul deteriorării, stațiilor de sudură sau a unor dispozitive electrice.

Design și ergonomie

Gama Portable Power a fost proiectată cu grijă pentru a evolua în armonie cu tehnologiile KOHLER-SDMO pentru a oferi o logică de operare din ce în ce mai practică.

Generatoarele au o structură inovativă, fiind dotate cu mânere ergonomice pentru a facilita transportul, plus suporturi ingenioase care asigură stabilitatea în cele mai dificile condiții. Prin reducerea vibrațiilor, suporturile ajută la mărirea duratei de viață.

Vă confruntați cu numeroase constrângeri de instalare? Containerele KOHLER-SDMO pot fi adaptate pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor. Datorită dimensiunilor standard, acestea sunt ușor de transportat. Containerele la cheie au un rezervor integrat de combustibil, ceea ce înseamnă că sunt gata de funcționare, iar sistemele lor de răcire, cu un amortizor de zgomot integrat și izolație de sunet sporită, oferă o soluție foarte economică.

CONTAINERE ISO

Containerele ISO sunt adaptate aplicațiilor de urgență fără constrângeri de medii dure. Disponibile în versiunile de 6 și 12 metri High Cube. Opțiunea Super Silent include pereți izolați fonic și izolație externă de sunet pe orificiile de evacuare a aerului. Acestea sunt montate pe șantier.

CONTAINERE CPU

Containerele tip CPU sunt concepute pentru a fi adaptate la cele mai exigente medii. Robuste și modulare, ele sunt concepute special pentru a face față constrângerilor foarte stricte ale aplicațiilor de producție. Disponibil în versiunea High Cube de 12 metri (Silent și Super Silent)

KOHLER-SDMO oferă o gamă unică de unități de control specifice: M80, TELYS și APM802. Aceste unități de control oferă o gamă largă de posibilități, de la o funcționare simplificată până la gestionarea celor mai complexe operațiuni paralele și pot fi adaptate pentru a se potrivi fiecărei nevoi. Această modularitate este și mai ușoară datorită faptului că fiecare dispozitiv periferic opțional (răcitor de aer, rezervor de serviciu, rezervă de ulei etc.) are propria protecție.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro