KOHLER-SDMO SOLUTII DE ENERGIE PENTRU APLICATII INDUSTRIALE

Într-o varietate de medii, de la platformele de foraj pe mare până la condițiile dure din deșert, de la șantiere până la cele mai exigente industrii, fiabilitatea și performanța grupurilor de generatoare KOHLER-SDMO au stabilit ferm compania ca fiind unul dintre cei mai importanți producători mondiali. SDMO Industries a fost creată în 1966, înființând sediul central și trei fabrici în Brest, împreună cu o altă fabrică din Brazilia. Susținută de o structură internațională, compania continuă să-și sublinieze poziția de lider pe piață. Astăzi, KOHLER-SDMO se concentrează exclusiv pe generatoare și oferă cea mai largă gamă de produse pe piață.

Bazându-se pe proximitatea rețelei sale de distribuție, KOHLER-SDMO poate oferi soluții energetice pentru toți, oricând și oriunde. Pentru fiecare set de generatoare, KOHLER-SDMO oferă o gamă largă de opțiuni pentru a facilita operațiunile de întreținere, pentru a spori siguranța utilizatorilor și pentru a oferi soluții pentru cerințe specifice de utilizare sau medii exigente.

Vă confruntați cu numeroase constrângeri de instalare? Containerele KOHLER-SDMO pot fi adaptate pentru a îndeplini toate nevoile utilizatorilor. Datorită dimensiunilor standard, acestea sunt ușor de transportat. Containerele la cheie au un rezervor integrat de combustibil, ceea ce înseamnă că sunt gata de funcționare, iar sistemele lor de răcire, cu un amortizor de zgomot integrat și izolație de sunet sporită, oferă o soluție foarte economică.

CONTAINERE ISO

Containerele ISO sunt adaptate aplicațiilor de urgență fără constrângeri de medii dure. Disponibile în versiunile de 6 și 12 metri High Cube. Opțiunea Super Silent include pereți izolați fonic și izolație externă de sunet pe orificiile de evacuare a aerului. Acestea sunt montate pe șantier.

CONTAINERE CPU

Containerele tip CPU sunt concepute pentru a fi adaptate la cele mai exigente medii. Robuste și modulare, ele sunt concepute special pentru a face față constrângerilor foarte stricte ale aplicațiilor de producție. Disponibil în versiunea High Cube de 12 metri (Silent și Super Silent)

KOHLER-SDMO oferă o gamă unică de unități de control specifice: M80, TELYS și APM802. Aceste unități de control oferă o gamă largă de posibilități, de la o funcționare simplificată până la gestionarea celor mai complexe operațiuni paralele și pot fi adaptate pentru a se potrivi fiecărei nevoi. Această modularitate este și mai ușoară datorită faptului că fiecare dispozitiv periferic opțional (răcitor de aer, rezervor de serviciu, rezervă de ulei etc.) are propria protecție.

M80 – UNITATE DE CONTROL CU DOUĂ FUNCȚII

Poate fi folosit ca un bloc terminal de bază pentru conectarea unei casete de control și ca panou de bord cu o opțiune de citire directă, cu afișaje care oferă o imagine de ansamblu asupra parametrilor de bază a generatorului.

TELYS – ERGONOMICE ȘI INTUITIVE

Un produs de vârf KOHLER-SDMO, acum mai simplu decât oricând, se concentrează pe comunicare (conexiuni USB, conexiuni PC, software de control și operare de la distanță).

TELYS integrează acum o funcție de operare paralelă opțională: funcționarea paralelă temporară a rețelei (1 generator + rețea) și funcționarea paralelă între seturile de generare.

Caracteristici:

– Ecran cu contrast care se ajustează la toate tipurile de lumină;

– Funcții de vizualizare și telecomandă cu opțiunea de a trimite un e-mail, un mesaj text sau un fax în cazul unei alarme sau a unei defecțiuni (opțional);

– respectarea numeroaselor cerințe legale și de reglementare (CE);

– instrument de diagnostic integrat care să ghideze utilizatorul atunci când apar alarme sau defecțiuni;

– monitorizare integrată de întreținere (afișarea pe ecran a procedurilor planificate de întreținere).

Conectivitate – 2 porturi USB sub capac etanșat.

APM802 – DEDICAT PENTRU MANAGEMENTUL ENERGIEI

Ergonomia modelului APM802 a fost proiectată cu atenție împreună cu utilizatorii pentru a asigura un confort optim utilizatorilor. Operatorul este ghidat de modul de utilizare a produsului în funcție de nivelul de acces al acestuia, făcându-l ușor pentru a începe și pentru a reduce riscul de eroare.

Dezvoltat de KOHLER-SDMO, sistemul de comandă / control APM802 este conceput special pentru operarea și monitorizarea centralelor electrice pentru spitale, centre de date, bănci, sectorul petrolului și gazului, industrii, IPP, închirieri, minerit etc.

Interfața UM, proiectată în colaborare cu o companie specializată în proiectarea interfețelor, facilitează operațiunile prin intermediul ecranului mare. Sistemul preconfigurat pentru aplicațiile centralei electrice dispune de o funcție de personalizare complet nouă, care respectă standardul internațional IEC 61131-3.

APM802 pentru comunicații îmbunătățite

Comunicarea prin intermediul APM802 garantează un nivel ridicat de disponibilitate a echipamentelor și facilitează controlul la distanță al HMI pentru o utilizare îmbunătățită. În plus, pot fi realizate diverse conexiuni prin Ethernet, utilizând fibră optică sau cablu. Pentru controlul complet al gestionării riscurilor, comunicațiile sistemului sunt separate de comunicațiile externe.Inelul este creat de mai multe segmente Ethernet și grupează împreună reglarea și comunicațiile PLC.  Aparatul APM802 poate fi integrat într-o consolă, într-o unitate de control încorporată, direct pe setul de generare sau într-un cabinet separat, pentru a se adapta la toate constrângerile legate de instalare. O asigurare a inovării, APM802 este protejat de drepturi de autor și de două brevete.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro