KOHLER-SDMO SERIA KD – GRUPURI ELECTROGENE DOTATE CU MOTOARE DE ULTIMA GENERATIE

Parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră cu gama KD SERIES, echipate cu propriile sale motoare KOHLER. Gama poate oferi acum un singur punct de intrare pentru toate componentele principale ale grupurilor electrogene proiectate și fabricate în Europa.

Gama de generatoare KD SERIES furnizează soluții fiabile caracterizate de un consum redus de combustibil, intervale lungi de întreținere și soliditate de neegalat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv asistență medicală, centre de date, aeroporturi, industrie și fabrici de producere a energiei.

Motoarele de mare putere cu care sunt dotate grupurile electrogene sunt dedicate exclusiv gamei KOHLER-SDMO. Echipa de ingineri a companiei KOHLER a dezvoltat o nouă gamă de motoare elegante, compacte care oferă performanțe de neegalat. Acestea combină cea mai mare putere cu o eficiență superioară în special destinată grupurilor electrogene. Aceste motoare sunt produse în fabricile din Franța și Elveția, oferind cele mai bune condiții de operare. Gama cuprinde două blocuri motoare, K135 și K175, care acoperă o gamă largă de puteri.

 

K135 – de la 800 la 1.800 kVA:

– Cea mai nouă tehnologie pentru motoare;

– Cel mai bun consum de combustibil din categoria sa;

– Design compact;

– Gamă mare de putere într-o singură categorie de produse;

– Design care optimizează performanța la temperaturi mari;

– Instalarea în carcasă posibilă până la 1.100 kVA și container de aproximativ 6 metri de până la 1.800 kVA.

– Nivel de sunet scăzut.

K175 – De la 2.000 la 2.800 kVA

– Cea mai nouă tehnologie pentru motoare;

– Cel mai bun consum de combustibil din categoria sa;

– Design compact;

– Gamă mare de putere într-o singură categorie de produse;

– Răcire separată pentru instalare ușoară;

– Putere de până la 2.800 kVA în container de aprox. 12 metri, cel mai performant container de pe piață în ceea ce privește nivelul de sunet și accesibilitatea pentru exploatare și întreținere;

– Design adaptat pentru cele mai solicitante medii și aplicații.

Grupuri electrogene modulare

Pentru fiecare dintre grupurile sale electrogene, KOHLER-SDMO oferă o gamă variată de opțiuni, sporind siguranța utilizatorilor și asigurând soluții specifice pentru cerințele utilizatorilor sau pentru mediile solicitante.

Separator pre-filtru Diesel

Acesta este un filtru care permite să fie scoasă apa din motorină, protejând astfel motorul.

Filtru cu cartuș interschimbabil

Aceste filtre de aer cu cartuș detașabil și interschimbabil pentru medii cu praf pot fi scoase și curățate. Această opțiune este necesară atunci când grupul electrogen este folosit într-un mediu cu mult praf.

Alternator supradimensionat

Pentru instalațiile electrice în spații foarte mici, această opțiune asigură performanță sporită.

Impregnare

– D-type: pentru medii cu o umiditate de peste 95%, excluzând mediile tip cele de coastă.

– R-type: pentru medii industriale cu umiditate de peste 95% si mediile de coastă.

Mai silențios în versiunea deschis

Pentru grupurile electrogene cu versiunea „deschis” sunt disponibile trei niveluri de reducere a zgomotului care îndeplinesc cerințele impuse de diverse instalații: 9 dB (A), 29 dB (A) și 40 dB (A).

Sistem centrifugal pentru ulei (numai pentru gama K175)

Acesta permite ca intervalul de întreținere să crească de la 500 de ore până la 1.500 de ore, în funcție de calitatea uleiului.

Kit automat de umplere cu combustibil

Acest kit permite rezervorului de combustibil să fie automat umplut dintr-un rezervor extern. Kit-ul include:

– O pompă electrică cu control automat administrat de un indicator cu contacte de nivel.

– O pompă manuală de rezervă.

Poate fi folosit pentru perioade de timp extinse fără a fi adăugat combustibil. Prin urmare, este foarte potrivit pentru locațiile îndepărtate.

Gamă versatilă de containere izolate fonic

Vă confruntați cu numeroase constrângeri când vine vorba de instalarea grupurilor electrogene, de aceea containere KOHLER-SDMO pot fi adaptate astfel încât să îndeplinească cerințele tuturor utilizatorilor. Datorită dimensiunilor lor standard, acestea sunt ușor de transportat. Containerele la cheie au integrat un rezervor de combustibil, ceea ce înseamnă că sunt gata de funcționare. Mai mult decât atât, sistemele de răcire, cu amortizor de sunet, oferă o soluție extrem de economică.

Containerele ISO sunt adaptate aplicațiilor de urgență, fără constrângeri pentru medii dificile. Containerele CPU sunt proiectate pentru a fi adaptate celor mai solicitante medii. Acestea sunt modulare, robuste și special concepute pentru a îndeplini și cele mai stricte constrângeri ale aplicațiilor de producție.