KOHLER-SDMO GRUPURI ELECTROGENE PROIECTATE PENTRU PERFORMANTA

Kohler-SDMO nu face compromisuri când vine vorba de calitatea produselor și conformitatea cu standardele. Produsele sunt concepute pentru a îndeplini criterii și mai exigente legate de siguranța și utilizarea față de cele care sunt cerute de reglementările actuale. Pentru a atinge aceste obiective, componentele sunt selectate cu grijă de la producătorii parteneri care sunt printre cei mai cunoscuți și cei mai siguri de pe piață.

Putere în condiții extreme de climă

Unul dintre punctele cele mai importante când vine vorba de proiectarea grupurilor electrogene este abilitatea de a oferi o putere optimă combinată cu un nivel scăzut de sunet care ar putea funcționa în condiții extreme de climă. KOHLER-SDMO a reușit să găsească echilibrul perfect între acești trei factori datorită studiilor aprofundate realizate de echipe experimentate cu acces la resurse tehnice dedicate.

Alegeri exigente

KOHLER-SDMO se angajează să proiecteze generatoare de înaltă performanță care să ofere un standard înalt de calitate. Pentru a asigura acest lucru, KOHLER-SDMO acordă o mare atenție selectării materialelor și echipamentelor și lucrează îndeaproape cu furnizorii care sunt lideri de piață. Compania și partenerii săi colaborează în mod constant pentru a dezvolta soluțiile viitorului.

Reducerea emisiilor de poluare

Ca parte a gamei sale de produse – Power, KOHLER-SDMO a decis să ofere generatoare electrice echipate cu motoare care limitează emisiile poluante. Pentru a le diferenția, compania a adăugat sufixul C3 = Etapa 3A (50Hz/ directivă europeană).

Gama Clean Power

KOHLER-SDMO oferă gama Clean Power de 10 generatoare echipate cu motoare Stage IIIA. Doriți să reduceți impactul activității voastre asupra mediului înconjurător cu game de putere de la 22 la 550 kVA? Acum puteți, datorită gamei Clean Power echipată cu motoare certificate Stage IIIA cu emisii scăzute de poluanți. oferind această opțiune pentru generatoarele staționare instalate, KOHLER-SDMO întrece legislația europeană care prevede acest lucru pentru grupurile electrogene mobile individuale.

Generatoare modulare

Pentru fiecare dintre generatoarele lor, KOHLER-SDMO oferă o gamă largă de opțiuni pentru a facilita operațiunile de întreținere, pentru a spori siguranța și pentru a oferi soluții cerințelor specifice de utilizare sau a mediilor neobișnuite.

Protecția părților fierbinți

Opțional generatoarele pot fi echipate cu o grilă de protecție pentru componentele fierbinți pe motoarele diesel și piesele rotative. Această opțiune garantează utilizatorilor siguranța în timpul operațiunilor de întreținere. Opțiune obligatorie în cadrul comunității europene (directivă europeană).

Alternator supradimensionat

Pentru utilizarea în condiții dificile electrice sau climatice, această opțiune permite o mai mare flexibilitate pentru o mai bună garanție a performanței.

Pompă de drenaj

Pompa manuală de scurgere a uleiului asigură o întreținere mai ușoară a generatorului în timpul operațiilor de întreținere.

Mai silențios pe versiunea deschisă

Pentru a îndeplini cerințele de instalare, este disponibilă o gamă de trei niveluri de atenuare: 9dB(A), 29dB(A) și 40 dB(A).

Pre-filtru separator diesel

Acest pre-filtru elimină apa contaminată din motorină, protejând motorul.

APM802 – dedicat pentru managementul energiei

Ergonomia modelului APM802 a fost proiectată cu atenție împreună cu utilizatorii pentru a asigura un confort optim utilizatorilor. Operatorul este ghidat de modul de utilizare a produsului în funcție de nivelul de acces al acestuia, făcându-l ușor pentru a începe și pentru a reduce riscul de eroare.

Dezvoltat de KOHLER-SDMO, sistemul de comandă / control APM802 este conceput special pentru operarea și monitorizarea centralelor electrice pentru spitale, centre de date, bănci, sectorul petrolului și gazului, industrii, IPP, închirieri, minerit etc.

Interfața UM, proiectată în colaborare cu o companie specializată în proiectarea interfețelor, facilitează operațiunile prin intermediul ecranului mare. Sistemul preconfigurat pentru aplicațiile centralei electrice dispune de o funcție de personalizare complet nouă, care respectă standardul internațional IEC 61131-3.

APM802 pentru comunicații îmbunătățite

Comunicarea prin intermediul APM802 garantează un nivel ridicat de disponibilitate a echipamentelor și facilitează controlul la distanță al HMI pentru o utilizare îmbunătățită. În plus, pot fi realizate diverse conexiuni prin Ethernet, utilizând fibră optică sau cablu. Pentru controlul complet al gestionării riscurilor, comunicațiile sistemului sunt separate de comunicațiile externe.

Inelul este creat de mai multe segmente Ethernet și grupează împreună reglarea și comunicațiile PLC.

Aparatul APM802 poate fi integrat într-o consolă, într-o unitate de control încorporată, direct pe setul de generare sau într-un cabinet separat, pentru a se adapta la toate constrângerile legate de instalare.

O asigurare a inovării, APM802 este protejat de drepturi de autor și de două brevete.

 

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro