Cu 100 de ani experiență ca specialist la nivel mondial în grupuri electrogene, parteneriatul dintre KOHLER și SDMO a intrat într-o nouă eră cu gama KD SERIES, echipate cu propriile sale motoare KOHLER. Gama poate oferi acum un singur punct de intrare pentru toate componentele principale ale grupurilor electrogene proiectate și fabricate în Europa.

Gama de generatoare KD SERIES furnizează soluții fiabile caracterizate de un consum redus de combustibil, intervale lungi de întreținere și soliditate de neegalat pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv asistență medicală, centre de date, aeroporturi, industrie și fabrici de producere a energiei.

Motoarele de mare putere cu care sunt dotate grupurile electrogene sunt dedicate exclusiv gamei KOHLER-SDMO. Echipa de ingineri a companiei KOHLER a dezvoltat o nouă gamă de motoare elegante, compacte care oferă performanțe de neegalat. Acestea combină cea mai mare putere cu o eficiență superioară în special destinată grupurilor electrogene. Aceste motoare sunt produse în fabricile din Franța și Elveția, oferind cele mai bune condiții de operare. Gama cuprinde două blocuri motoare, K135 și K175, care acoperă o gamă largă de puteri.

Motoare de putere mare

Motoarele diesel KOHLER oferă cel mai bun raport putere/mărime motor/consum de pe piață și garantează performanțe optime la costuri de operare scăzute. Această eficiență este rezultatul compatibilității perfecte dintre sistemul de injecție și unitatea de control a motorului.

Nivel optimizat de sunet și vibrații

Datorită arhitecturii sale riguroase și arderii optimizate, motoarele KOHLER operează fără probleme cu un nivel de sunet și vibrații scăzute, chiar și în condiții extreme de funcționare. Vibrații mai puține și o frecare mai mică înseamnă fiabilitate mai mare, putere mai mare, durată de viață mai lungă și consum de combustibil redus la minimum.

Control optim al sistemului de injecție

Sistemul de injecție de combustibil ajunge la o presiune a injecției de 2.200 bari. Cu cât este mai mare această presiune, cu atât este mai fin vaporizat combustibilul, asigurând o aprindere, ardere și evacuare mai eficiente.

Design robust

Materialele au fost selectate în funcție de calitățile lor high-tech și de gradul de rezistență al acestora. Prin urmare, produsele beneficiază de o calitate excelentă, chiar și pentru cele mai exigente proiecte. Utilizarea componentelor comune pentru toate modelele înseamnă că stocul este raționalizat, iar întreținerea este simplificată.

Gama KD

Gama de grupuri electrogene KD pornește de la 800 până la 2.800 kVA. Aceasta va fi extinsă până la 4.200 kVA. Adaptabilitatea și modularitatea grupurilor le face să fie gama ideală pentru soluții de energie adaptate perfect pentru fiecare aplicație.

De asemenea, injecția combustibilului cu control electronic optimizat permite îmbunătățirea atât a consumului de combustibil (VOC), cât și a emisiilor (VOE).

Gama KD este disponibilă cu o putere DCC pentru data center-e. Acestea sunt în conformitate cu clasa de performanță G3.

Gama include un număr mare de opțiuni și accesorii: control/comandă, incinte și containere, rezervoare de combustibil, amortizoare de zgomot, întrerupătoare etc.

Caracteristici

– Turbocompresoarele sunt proiectate pentru putere maximă și ardere optimă. Acestea sunt adaptate fiecărui motor pentru a furniza în mod continuu consum redus de combustibil și funcționare îmbunătățită la altitudini mari.

– Funcția control/comandă a grupurilor electrogene controlează toate funcțiile și garantează performanțe optime. În plus, ecranul tactil este mare și ușor de operat.

– Tensiunea joasă și eficiența mare a alternatorului KOHLER oferă timpi de răspuns rapizi.

– Sunt dotate cu unitatea de control a motorului (Engine Control Unit)

– Sistemul montat anti-vibrații amortizează cu până la 95% din vibrații. În plus, cadrul de bază cu opțiunea de protejare în caz de cutremur este în conformitate cu sistemul IBC (International Building Compliance).

– Un design inovativ al capului de cilindru permite circularea mai bună a combustibilului, ardere mai eficientă și debitul optimizat al emisiilor de gaze de eșapament.

– Sistemul inovativ de injecție a combustibilului permite injecția la o presiune de până la 2.200 bari pentru eficiență maximă.

– Sistemul lichidului de răcire este proiectat astfel încât să dea o putere maximă de temperaturi ambientale de până la 50 °C.

 

BT Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro

http://www.best-tools.ro/77-generatoare-stationare/