KAESER, NOUL USCATOR CU REFRIGERARE TEHNOLOGIE DE STOCARE TERMICA INOVATOARE

Noile uscătoare Secotec din seria TF de la Kaeser Kompressoren sunt compacte şi asigură o sursă eficientă şi de încredere de aer comprimat de calitate. Datorită sistemului inovator de stocare termică şi având un consum redus de energie, seria TF Secotec împinge limitele de performanţă pentru uscătoarele de aer comprimat mai mult ca oricând.

Tratarea eficientă şi sigură a aerului comprimat este esenţială atunci când vine vorba de producţia economică a acestuia. A doua generație de uscătoare de mare succes de la Kaeser, cu refrigerare și sistem Secotec cu economie de energie este cu adevărat impresionantă. Nu doar că ocupă aproximativ jumătate din spațiul cerut de uscătoarele comparabile din prima generație, în pofida unui debit nominal mai mare și a unei căderi de presiune mai mici dar, de asemenea, sunt semnificativ mai ușoare și utilizează mai puțină energie.

Uscătoarele din seria TF Secotec cu stocare termică inovatoare sunt disponibile pentru debite de aer de până la 34 mc/min şi, prin urmare, acoperă acum o gamă de debite între 17 şi 34 mc/min. Totul a fost posibil datorită sistemului inovator de stocare termică, care conţine un material cu schimbare de fază (PCM) cu densitate de stocare termică cu până la 98 de procente mai mare decât la mediile de stocare convenţionale. Energia termică este stocată de PCM prin schimbare de fază solid-lichid. Prin urmare, seria inovatoare TF Secotec este mult mai compactă în comparaţie cu modelele convenţionale cu aceeaşi capacitate de stocare termică.

 

Secotec-TF-251-047-m_tcm12-374320 copy

Amprenta lor este cu până la 46 la sută mai mică şi sunt cu aproximativ 60 la sută mai uşoare decât alte uscătoare cu stocare termică. Aceste uscătoare cu refrigerare includ un controler cu microprocesor Sigma Control Smart, care controlează procesul de stocare termică. Controlerul are o memorie dedicată pentru mesajele de avertizare şi alarmă, precum şi posibilitatea de comandă pornit/oprit de la distanţă.

Noile şi eficientele modele TF sunt disponibile acum în versiunea răcită cu aer, urmând să fie produse şi în versiunea răcită cu apă.

www.kaeser.ro