Bogdan Mustăţea

EUROTECH SRL, companie ieşeană cu capital integral autohton, membră a grupului naţional de firme Reţeaua TEHNIK, a debutat în 1998 pe piaţa locală a comerţului cu scule, echipamente şi utilaje ca distribuitor autorizat al concernului german Robert Bosch GmbH. În 2003, EUROTECH SRL Iaşi devine distribuitor al echipamentelor profesionale pentru curăţare, ale producătorului german Alfred Kaercher GmbH & Co. KG. În momentul actual, EUROTECH reprezintă una dintre cele mai cunoscute şi serioase companii de pe piaţa de profil din Moldova, asigurând clienţilor săi soluţii tehnice complete, personalizate în funcţie de cerinţele specifice ale acestora.

După cei aproape zece ani de promovare a brandului Kaercher, EUROTECH ocupă astăzi o importantă poziţie în clasamentul distribuitorilor autorizaţi de către Kaercher România SRL din zona Moldovei, fiind totodată unul dintre cei mai puternici distribuitori la nivel naţional. Compania EUROTECH SRL Iaşi este partener autorizat al firmei Karcher Romania SRL din zona Moldovei, să efectueze intervenţii în garanţie şi post garanţie asupra echipamentelor profesionale şi industriale.

Service-ul este deservit de tehnicieni cu un înalt nivel de calificare şi specializare, fiind dotat cu sdv-uri, aparatură şi logistică de ultima generaţie dar şi susţinut de un important stoc de piese de schimb.

EUROTECH pune la dispoziţia clienţilor săi o importantă flotă de echipamente pentru demonstraţii şi închiriere, constând în aspiratoare, echipamente de spălat cu jet de apă sub presiune, maşini de măturat sau maşini de spălat şi întreţinut pardoseli. Din portofoliul de clienţi al EUROTECH SRL Iaşi fac parte companii naţionale şi multinaţionale de renume, al căror nivel de satisfacţie este menţinut cu efort şi consecvenţă.

 

Compania promovează şi comercializează întreaga gamă profesională şi industrială a echipamentelor produse de Kaercher:

Echipamente profesionale staţionare de spălat cu jet de apă sub presiune, cu sau fără încălzire, de tipul HD / HDS – ST. Sunt utilizate în diverse aplicaţii industriale, atât pe fluxul tehnologic, cât şi pentru operaţiuni conexe;

Gama profesională a maşinilor de curăţat şi întreţinut pardoseli din noua generaţie, ce înglobează sistemul patentat “Kaercher Intelligent Key”, răspunde celor mai exigente cerinţe din domeniul curăţării pardoselilor dure, de diverse tipuri, din depozite, hale de producţie sau mari suprafeţe comerciale;

Instalaţia de sablat cu gheaţă carbonică Ice Blaster – este un echipament industrial exclusivist ce acoperă un spectru larg de aplicaţii de curăţare, de la edificii municipale şi monumente istorice, până la industria constructoare şi alimentară. Gheaţa carbonică este un excelent agent abraziv ecologic, menit să îndepărteze depuneri nedorite de pe diverse tipuri de suprafeţe, fără a afecta forma, dimensiunile şi rugozitatea acestora. Acest avantaj recomandă utilizarea procedeului acolo unde metodele clasice de sablare nu pot fi utilizate;

Gama completă a aspiratoarelor industriale “Industrial Vacuums” cuprinde modele monofazate cu două sau trei turbine, precum şi variantele trifazate “Heavy Duty”, având motoare cu o durată de viaţă ridicată, fără întreţinere, ce pot funcţiona în cele mai grele regimuri de exploatare. Acestea sunt utilizate în variate domenii industriale precum: metalurgie, industria materialelor de construcţii, industria de prelucrare a lemnului sau în medii cu pericol exploziv.

– Echipamentele industriale pentru hidro-sablare şi hidro-buciardare sunt folosite în special în zona utilitară a reabilitării structurilor din beton, având diverse destinaţii. Acestea sunt echipamente speciale ce folosesc ca unealtă jetul de apă de mare presiune, de 350 până la 500 bari. În gama industrială a echipamentelor Kaercher există şi echipamente pentru hidro-demolare complet autonome, de tip UHP (Ultra High Pressure). Acestea din urmă se folosesc pentru demolarea sau tăierea cu mare precizie a betoanelor sau a metalelor. Procedeul este unul ecologic şi nu presupune inducerea de vibraţii în structurile asupra cărora se execută intervenţia.

 

 

SC EUROTECH S.R.L.

Iasi, Romania

Splai Bahlui Mal Stang 25 B

cod postal: 700029

Tel: 0232/231.435

Fax: 0232/266.364

sales@eurotech-iasi.ro

www.eurotech-iasi.ro