INTRA IN NOUA ERA – SISTEMUL AUTOMAT DE CAROTARE HUSQVARNA

Husqvarna AD 10 doreşte să revoluţioneze procesul de carotare cu burghiu diamantat. Automatizând mişcările de avans şi retragere, utiliazorii pot deveni mai eficienţi iar companiile mai profitabile. Sistemul este compus din unitatea automată AD 10 împreună cu motoarele DM 280 sau DM 340 şi standurile DS 45+ sau DS 50 Gyro, plus burghiu Diagrip. Sistemele sunt uşor de transportat, montat şi de folosit. Bine aţi venit în noua eră!

Poate produce un număr semnificativ mai mare de găuri comparativ cu sistemul manual. Optimizarea ratei de avans a burghiului înseamnă şi o mai mică uzură a acestuia.

AD 10 recunoaște automat ce motor este folosit şi optimizează automat rata de avans.

Reduce stresul fizic

Deoarece avansul nu se mai face manual, nu mai este necesar ca operatorul să stea cu genunchii flexaţi şi spatele curbat în timpul lucrului. AD 10 este un sistem automat de găurire. Acesta face parte dintr-o clasă proprie în ceea ce privește inteligența, viteza și ergonomia. De asemenea, nu este nevoie de lucrul manual pentru a muta sistemul de-a lungul standului de găurire. Cu ajutorul sistemului de găurire fără mâini utilizatorii vor putea produce mai multe găuri pe zi comparativ cu un model cu alimentare manuală. Cu un singur regulator se poate controla viteza, puterea și direcția. Unitatea oferă, de asemenea, o găurire ușoară, astfel utilizatorul poate sta confortabil în picioare, reducând stresul organismului. Modelul AD 10 are un design compact și o greutate de numai 3,6 kg.

Beneficii:

– Modelul AD 10 este cel mai rapid utilaj de acest gen de pe piață;

– O nouă tehnologie incorporată optimizează operarea de bază. Acest lucru asigură eficiență ridicată și precizie;

– Unitatea este simplu de montat și de manevrat, astfel, în câteva secunde se fixează ferm în loc, la orice unghi de pe standul de găurit;

– AD 10 se potrivește cu următoarele motoare de găurit de la Husqvarna: DM 280, DM 340 și cu standul de găurit

Husqvarna DS 450, DS 70 Gyro și DS 50 Gyro.

 

SC HUSQVARNA PADURE SI GRADINA SRL

Sos. Odai 33-37, sector 1,

013601 Bucuresti

+40727 708 775

beni.miron@husqvarna.ro

www.husqvarnacp.ro