INTERNET & MOBILE WORLD – PESTE 80 DINTRE CELE MAI SONORE NUME DIN INDUSTRIE

Internet & Mobile World 2015 (IMWorld 2015), care se va desfășura în Pavilionul Central al Romexpo, în perioada 7-8 octombrie, aduce pe cele patru scene cu tematici diferite – ‘Main Stage’, ‘Business Software Stage’, ‘Digital & E-commerce Stage’ și ‘Developers Stage’, peste 80 dintre cele mai sonore nume din industrie, care vor susține sesiuni despre cele mai recente tendințe în dezvoltarea business-ului digital.

“Lumea, așa cum o știm, se schimbă rapid și radical, odată cu intrarea în epoca digitală. Transformarea are o amploare pe care puțini au anticipat-o, dar pe care o putem folosi în favoarea noastră. Speakerii invitați anul acesta la IMWorld, nume recunoscute la nivel mondial pentru expertiza pe care o are fiecare în domeniul său de activitate, vor vorbi despre strategii de creștere a unui business digital, felul în care digitalul transformă marketingul, despre Internet of Things, inteligența artificială și multe alte subiecte de impact. La IMWorld, începem șlefuirea viitorului digital împreună”, a declarat Alexandra Dabu, Project Managerul IMWorld 2015.

Pentru al patrulea an consecutiv, partenerul principal al evenimentului este Telekom România “ Telekom este un brand care susține inovația, un ingredient esențial într-o lume guvernată de viteză, datorată, în mare parte, și industriei digitale. Portofoliul Telekom cuprinde soluții complete IT&C pentru companii, care îi ajută pe clienţii noştri să facă faţă celor mai provocatoare cerinţe de business, ca și soluții de tip Smart City pentru sectorul public, contribuind la reducerea costurilor şi la îmbunătăţirea serviciilor publice de care beneficiază comunităţile locale. Ne bucurăm să susținem pentru al patrulea an consecutiv IMWorld, pentru că ne dorim să fim acolo unde se discută viitorul tehnologic, construirea acestuia fiind un obiectiv principal şi o preocupare constantă a companiei noastre.”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom România.

imw text

Astfel, participanții la IMWorld 2015 vor avea ocazia să-l urmărească, pe Main Stage, pe Andy Chen, omul din spatele Aspiro Group, companie achiziționată de rapperul american Jay Z pentru o sumă record. Totodată, pe Digital Marketing Stage, vor fi prezenți, printre alții, Lukas Maixner și Anthony Quigley, nume sonore în social marketing, care vor vorbi despre dezvoltarea pe social media și Mobile Marketing.

Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi cumpărate online, accesând www. imworld. ro. Mai multe informații despre eveniment găsiți pe www.imworld.ro și pe www. universum.ro.