Inovatie si eficienta la Cleaning Show 2013

Cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente pentru curăţenia profesională, precum şi furnizori de servicii ai acestui domeniu îşi vor prezenta inovaţiile şi tehnologiile, la unica expoziţie de profil din ţară. Cleaning Show va avea loc între 9 -12 aprilie, la Romexpo, în pavilionul C6.

Companiile expozante vin dintr-o sferă largă a industriei de curăţenie şi sunt reprezentate de cei mai importanţi producători şi distribuitori de echipamente de curăţenie industrială, profesională şi domestică, echipamente de igienă sanitară, consumabile, accesorii şi detergenţi, dar şi de prestatori de servicii de curăţenie profesională, industrială, domestică, urbană şi salubrizare, dezinsecţie şi deratizare, colectare şi reciclare a deseurilor, distrugere a produselor expirate, alpinism utilitar, curăţătorii şi spălătorii chimice. De la întâlnirea industriei nu vor lipsi nici publicaţiile de specialitate şi instituţiile de profil.

Evenimentul este îndelung aşteptat de principalii clienţi – firme de facility management, hoteluri, hypermarket-uri şi clinici, care profită de oportunitatea achiziţiei în cele mai bune condiţii. Garantia alegerii inspirate este dată de conceptul târgului care permite realizarea unor demonstraţii tehnice, pe o suprafaţă specială, dar şi a unui Innovation Corner, unde vor fi expuse cele mai noi apariţii din piaţă.

Tot în cadrul expoziţiei, va avea loc o competiţie spectaculoasă destinată firmelor de prestare a serviciilor de curăţenie. Într-un timp cât mai scurt, angajaţii trebuie să cureţe mai multe tipuri de suprafeţe pătate cu diferite substanţe şi alimente. Firma câştigătoare va pleca acasă cu  premiul « Impecabilii ».

Cleaning Show şi-a propus să cucerească industria internaţională şi să se reinventeze, evoluând de la an la an. De la prima ediţie, evenimentul a crescut în calitate, ajungând în 2012 să cuprindă cinci ţări participante (România, Italia, Polonia, Spania, Anglia) şi mii de vizitatori specialişti.

Succesul expoziţiei Cleaning Show se datorează, în mare parte, unei campanii de promovare atent targetate. Prin parteneriatul cu Intact Media Group, dar şi cu importante publicaţii de specialitate din România.

Anul acesta, Cleaning Show se va desfăşura în paralel cu expoziţiile ROMENVIROTEC – expoziţie internaţională pentru tehnologii şi echipamente de protecţie a mediului şi ROMMEDICA – târg internaţional de medicină şi farmacie.