IMER GROUP – SISTEME DE TRANSPORT SI APLICARE A MATERIALELOR DE CONSTRUCTII

Grupul IMER şi-a început istoria în anul 1962. Are sediul general în Italia, iar în prezent dispune de cinci unităţi proprii de producţie şi nouă sucursale comerciale în Europa, America de Nord, Asia şi Africa. Grupul produce şi comercializează o gamă largă de utilaje pentru construcţii, existând cinci divizii separate:

– sisteme de pompare şi aplicare a materialelor de construcţii;

– utilaje de mică mecanizare pentru construcţii;

– platforme şi nacele pentru acces la înălţime;

– excavatoare şi încărcătoare frontale;

– staţii de betoane şi autobetoniere.

 

Unic furnizor pentru România al IMER GROUP, compania Italia Star a fost înfiinţată în anul 1996, devenind de-a lungul timpului unul dintre cei mai importanţi jucători în piaţa utilajelor pentru acces la înălţime pe bază de cremalieră, respectiv platforme auto-ridicătoare şi macarale turn, din România. Are două divizii principale, una de utilaje de acces: macarale turn, auto-ridicătoare, lifturi de şantier pentru marfă sau persoane, platforme auto-ridicătoare pe bază de cremalieră şi pe cablu iar a doua, care este compusă din utilaje de mică mecanizare pentru construcţii, sisteme de pompare a materialelor de construcţii şi o gamă largă de generatoare.

Utilaje de mică mecanizare în construcţii

Cei peste 40 de ani de experienţă în producţia utilajelor pentru construcţii dar şi o continuă îmbunătăţire a tuturor tehnologiilor, atât de producţie cât şi a utilajelor, a garantat succesul şi ascensiunea rapidă a companiei IMER, fapt ce s-a reflectat direct în calitatea produselor. Există o gamă foarte largă de utilaje de mică mecanizare ce satisfac în întregime cerinţele din domeniul actual al constricţiilor moderne. În gamele de produse se regăsesc: mixere de ciment, mixere de mortar, tăietoare de asfalt-beton, elicoptere pentru şlefuirea betonului sau dispozitive de ridicare.

Produsele IMER beneficiază de recunoaştere la nivel mondial pentru calitatea şi eficienţa acestora. Fiind un producător european de top, IMER se remarcă prin produse performante, care sunt fabricate respectând toate cerinţele de calitate şi de protecţie a utilizatorilor. Ca arie de distribuţie, acestea se pot găsi în peste 70 de ţări din întreaga lume.

 

Masini de tencuit

Aceste maşini reprezintă utilaje complexe, destinate profesioniştilor în tencuieli şi gleturi. Maşinile de tencuit IMER – seria Koine, sunt disponibile în variante monofazice sau trifazice. Sunt performante şi au o putere peste medie a motoarelor. Pot realiza, în medie, 500 mp/zi, astfel, reducând la minim cheltuielile cu personalul dar şi cu pierderile de material. De asemenea, maşinile redau o calitate foarte bună dar şi constantă a amestecurilor de material. Pot aplica orice tip de materiale pre-amestecat existente pe piaţa din Europa.

 

Pompe multifunctionale

Aceste utilaje sunt destinate celor care execută mai multe tipuri de lucrări, în mod succesiv, în cantităţi medii. Pompele multifuncţionale sunt compuse din utilajul standard, la care beneficiarii pot adăuga diverse kit-uri funcţionale: tencuieli cu nisip, gleturi, zugrăveli/tencuieli decorative sau injectări de mortare la presiune controlată. Pompele sunt deosebit de uşoare şi ocupă un volum redus de spaţiu. IMER Small 50 este alimentată monofazic – 230V-50Hz şi are în dotare un panou electronic de comandă dotat cu afişaj digital.

Pompe de tencuieli traditionale

Pompele din această gamă sunt destinate profesioniştilor în tencuieli tradiţionale, pe bază de nisip. Cu o granulometrie pompabilă de 8 mm (inclusiv) şi o lungime totală de pompare de 60 m, IMER Step 120 este un utilaj deosebit de apreciat în România. Această pompă de tencuială este produsă în versiune trifazică sau monofazică şi poate fi dotată în mod opţional cu un malaxor superior, incorporat.

 

Italiastar Com Due SRL

Autostrada Bucuresti-Pitesti Km.13,2

Loc.Chiajna – Ilfov

TEL. 021.433.03.27

FAX. 021.433.03.26

info@italiastar.ro; www.italiastar.ro