Cea de-a VIII-a ediţie a IEAS îsi va deschide porţile în data de 11 septembrie sub aceleaşi coordonate ce l-au consacrat în ultimii ani- Bucureşti, Palatul Parlamentului. Timp de patru zile, în sălile Unirii, Take Ionescu şi I.C.Bratianu, companii de referinţă expun echipamente electrice, sisteme automatizate şi electronice create special pentru un consum redus de energie. Printre companiile prezente se numară: Eaton Electric, Coelco Trade, National Instruments, Obo Bettermann, Siemens, Schneider Electric şi multi altii.

 

Menţinând traiectoria anilor trecuţi, IEAS a înregistrat o creştere seminficativă a companiilor interesate, precum şi a participanţilor la Congresul de Energie CEEER 2012, prin abordări inovative și de actualitate pentru acest domeniu.

IEAS, prin manifestările sale abordează subiectele de interes pentru piaţa de energie, echipamente electrice şi automatizări industriale, iar în perioada 11-12 septembrie, în sala Nicolae Bălcescu, se va desfăşura Congresul de Energie şi Echipamente Electrice (CEEER 2012), eveniment organizat împreuna cu Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei CNR-CME. Tematica CEER 2012 acoperă domenii variate, abordate în detaliu cu ajutorul specialiştilor de referinţă din domeniu.

Tot în cadrul evenimentului va avea loc o masă rotundă susţinuta de Institutul Naţional Român pentru Studiul Amenajării şi Folosirii Surselor de Energie (IRE); DK EXPO şi IRE invită specialiştii din institutele de proiectare şi cercetare, din companiile care gestionează şi exploatează reţelele electrice din SEN cât şi din mediul academic, la o masă rotundă organizată în colaborare cu UPB având ca plan de referinţă măsurările sincronizate şi impactul acestora asupra algoritmilor de control.