HUSQVARNA K 1260 Rail – perfect pentru taierea sinelor

Tăietorul K 1260 Rail este special adaptat pentru tăierea şinelor. Reprezintă o combinaţie eficientă între un motor puternic şi soluţii tehnologice revoluţionare. Operatorii pot realiza mai mult cu mai puţin efort.

 

K 1260 Rail reprezintă un tăietor puternic şi eficient pe benzină. Are un impresionant raport greutate/putere şi a fost special conceput pentru tăierea şinelor de căi ferate, lucrări de întreţinere asupra şinelor şi liniilor de tramvai, în princial acolo unde viteza şi precizia sunt factori decisivi. Echipamentul este dotat cu numeroase caracteristici tehnice care facilitează activitatea de tăiere precum un sistem de prindere dublu care permite tăierea din ambele direcţii. Ataşamentul se monează rapid şi ferm pe calea ferată. Atât tăietorul cât şi ataşamentul au fost proiectate în acelaşi timp, puterea şi precizia fiind optimizate la maxim, încă din faza de proiectare.

“Când vorbim de K 1260 Rail, totul se rezumă la posibilităţi şi nu la limitări. Acesta este un tăietor pentru şine perfect adaptat, taie rapid şi drept, iar datorită ataşamentului poate tăia în orice direcţie, reprezentând un mare beneficiu, spre exemplu, pentru tăierea şinelor de cale ferată”, declară Johan Simonsson, Global Product Manager, Husqvarna Construction. Echipamentul este dotat cu tehnologii eficiente din punct de vedere al costurilor: un sistem activ pentru filtrarea aerului de nouă generaţie – oferă o operare de până la un an fără a fi nevoie de schimbarea filtrului şi sistemul SmartCarb – menţine o putere mare dar în acelaşi timp scade consumul de combustibil. Pornirea echipamentului se realizează uşor datorită sistemului EasyStart iar operatorii pot lucra  mai lungi datorită sistemului performant de amortizare a vibraţiilor.

Caracteristici:

– Putere CP – 8;

– Diametru disc mm – 350/400;

– Adâncimea max. de tăiere mm – 125/145;

– Greutate kg – 20,5;

– Greutate ataşament kg – 5,5;

– Nivel de zgomot dB(A) – 101.