Compania GTS AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE a fost înființată din anul 2008 și este specializată în furnizarea de servicii de outsourcing industrial și in găsirea de noi soluții și produse din sfera industrial tehnică în concordanță cu solicitările impuse de fiecare proiect și aplicație.

PRODUCTIVITATE ȘI PROFITABILITATE

Soluții și servicii complete și optime, de la consultanță și proiectare până la punere în funcțiune și service, în acord cu nevoile specifice. O varietate de soluții și branduri cu un raport bun calitate preț,  dedicate industriilor alimentară, băuturilor, tutunului; zonelor de retail, transporturi și logistică; domeniului farmaceutic și medical și industriei auto.

Câteva dintre beneficiile outsourcing-ului industrial sunt: transparența și colaborarea cu un singur furnizor, accesul rapid la cele mai noi produse, ofertele competitive din punct de vedere tehnic și din punct de vedere comercial, multe variante de livrare și diversitatea metodelor de plată, îmbunătățirea nivelului de calitate al produselor, eliminarea erorilor, reducerea costurilor și alte avantaje competitive.

 

PARTENERIATE SOLIDE CONSTRUITE ÎN TIMP

GTS AUTOMATIZARI INDUSTRIALE a dezvoltat parteneriate cu producători de top aflați pe 3 continente (Europa, Asia, America), cu peste 1500 de furnizori, reușind astfel să oferim servicii de outsourcing industrial la cel mai înalt nivel de performanță.

De a lungul timpului s-au dezvoltat parteneriate solide cu importante companii globale precum: Cognex Corporation, Universal Robots, Notrax, RCB Electro97 Bistrita , Icme Ecab București, Iproeb Bistrița, Tele-Fonika Kable Polonia, Lapp Kabel Germania, Helukabel Germania etc.

Totodată, oferim și soluții fiabile și competitive de cabluri de energie, de telecomunicații și cabluri submarine, precum și sârme emailate, produse de cei mari producători de cabluri din Europa.

Până la finalul anului, compania va avea disponibilă o noua linie completă de produse, și anume “materiale și soluții electrice de joasă tensiune, industriale și rezidențiale”. Iar semestrul al doilea al anului 2019 este dedicat stabilirii și încheierii de parteneriate strategice cu producători de top din domeniul producției de aparataj de joasă tensiune, corpuri și surse de iluminat, sisteme de legătură și fixare, soluții complete pentru curenți slabi.

TENDINȚE 2019

Roboții Colaborativi lucrează în siguranță împreună cu operatorii umani.

Ca un efect al progresului și al lipsei de personal calificat, tendințele ultimilor ani sunt soluțiile personalizate, iar un exemplu bun este implementarea roboților colaborativi în orice linie de producție, soluție ce ajută companiile să reducă decalajele proceselor din producție și să fie mai productive.

Roboții colaborativi sunt implementați în aplicații de preluare și plasare a produselor, paletizare, dozare sau inspecții de calitate a produselor în majoritatea industriilor. Aceștia se adaptează aplicațiilor în fluxul de lucru, se pot realoca de la o operațiune la alta fără modificări în fluxul de lucru, ușurează procesul automatizărilor, chiar și pentru companiile mici și mijlocii, până la companiile multinaționale.

REȚEA EXTINSĂ

Compania GTS AUTOMATIZĂRI INDUSTRIALE are resursele și capacitatea de a asista tehnic, indiferent de locație sau de specificul aplicațiilor, datorită rețelei de vânzări și tehnicieni extinse la nivel național și internațional.