BUNDLE & SAVE PROMO

Dacă ai nevoie de o soluție de proiectare 3D, acum e momentul ideal să o achiziționezi!
Pentru că ne dorim ca afacerea ta să fie una de succes, până la 31 august 2020 îți oferim 50% Discount la a doua licență achiziționată!

Achiziționează SOLIDWORKS 3D CAD la pachet cu o licență SOLIDWORKS NON-CAD și beneficiază de 50% DISCOUNT la a doua licență.

Produsele participante sunt: SOLIDWORKS Composer; SOLIDWORKS Inspection Professional; SOLIDWORKS Simulation Standard; SOLIDWORKS MBD; SOLIDWORKS Electrical Schematic Professional; SOLIDWORKS Electrical 3D; SOLIDWORKS Plastics Standard; SOLIDWORKS Visualize Professional; SOLIDWORKS CAM Professional; SOLIDWORKS PDM Professional CAD Editor. Termeni și condiții legale: Ofertă este valabilă în perioada 12 februarie – 31 august 2020 doar pe teritoriul României. Oferta nu poate fi combinată cu nicio altă reducere sau ofertă. Licențele educaționale și de cercetare nu se califică pentru această ofertă. Serviciul de abonament SOLIDWORKS Service Initial 1 Year trebuie achiziționat la preț complet la fiecare nouă licență de produs SOLIDWORKS achiziționată în conformitate cu această ofertă. Se pot aplica și alte restricții. Contactați VEGRA INFO pentru mai multe informații.

Contactează Vegra Info – Reseller-ul tău Autorizat SOLIDWORKS & CAMWORKS în România și profită de oferta promoțională și beneficiază de instrumente ce te ajută să proiectezi ca un expert, oferindu-ți sugestii la îndemână și îndrumându-te spre soluții fiabile.

Tel: 021 3118829

Email: office@3dcadvegra.com

Web: www.3dcadvegra.com