SDMO® are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea generatoarelor, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

Generatoarele din gama de produse destinate pentru uzul casnic au o calitate profesională, sunt compacte și izolate fonic, ideale pentru folosit acasă. Seturile de generatoare SDMO sunt simplu de utilizat, practice și pot fi instalate şi în aer liber. Acestea vor porni automat în cazul în care există o pană de curent, având siguranţa că în casă viața poate continua ca de obicei – frigiderele, congelatoarele, sistemele de încălzire, alarmele vor continua să funcţioneze iar cei care lucrează la domiciliu nu vor fi afectaţi.

Generatoare rezidenţiale

Compania dispunde de o gamă de produse destinată pentru uzul rezidențial. Aceste generatoare sunt concepute pentru a fi folosite atunci când există o pană de curent. În condiţiile date, cu ajutorul generatoarelor, electrocasnicele continuă să funcționeze.

Generatoare de mare putere

Performanța și puterea sunt semnele distinctive ale acestei game standard, proiectată pentru cei care activează în comerț. Generatoarele X-Press sunt un etalon în acest sens.

Generatoare pentru închirieri

Această gamă se adresează pieței de închiriere a grupurilor electrogene. Produsele sunt portabile și silenţioase – două criterii esențiale pentru a îndeplini condițiile speciale de exploatare.

sdmo text

Estimarea puterii necesare

Când selectați un generator, un prim pas îl reprezintă calcularea necesarului de energie. Este indicat să luaţi în calcul toate echipamentele care vor operara în același timp, în caz de pană de curent.

Tipuri de echipamente electrice

Există mai multe tipuri de echipamente electrice: echipament rezistiv (de exemplu: lămpi, etc), echipamente cu motoare mici (cum ar fi mașini de găurit, burghie, etc) şi echipamente cu motoare mari (cum ar fi frigidere, mașini de spălat, etc). Tipul de motor şi de consum pentru un aparat electric este specificat de regulă în manualul de utilizare sau puteți afla datele necesare de la distribuitorul dumneavoastră. Este recomandat să cunoaşteţi aceste date pentru a putea evalua mai bine consumul necesar, respectiv ce tip de generator se potriveşte cerinţelor dumneavoastră.

Evaluarea și compararea nivelurilor de zgomot

Metodele de măsurare a nivelurilor de zgomot sunt definite de standarde stricte și valorile sunt trecute într-un ghid pentru compararea nivelului de zgomot al echipamentelor.

Combustibil

Grupurile electrogene SDMO sunt disponibile în variante care funcţionează cu gaz propan lichid, gaze naturale, dar sunt și modele diesel. Generatoarele cu gaz au emisii mai mici, ceea ce le face mai ecologice, sunt mai silenţioase și necesită o întreținere mai puțin frecventă.

Principiul de funcționare:

În cazul unei pene de curent, se activează comutatorul de transfer automat care porneşte generatorul în doar câteva secunde. Când rețeaua electrică de alimentare revine la normal, comutatorul de transfer automat trece înapoi la rețeaua de alimentare, oprește generatorul din funcţiune și continuă să monitorizeze alimentarea de la rețea.

Ca dotări opționale, pachetul conţine un kit complet de servicii care cuprinde filtrul de aer, un pre-filtru de aer, bujii și filtrul de ulei.