KOHLER-SDMO, GENERATOARE INDUSTRIALE CU NIVEL INALT DE PERFORMANTA

Nivel optimizat de sunet

Reducerea zgomotului reprezintă o prioritate pentru KOHLER-SDMO. În calitate de companie, KOHLER-SDMO sunt pe deplin de acord cu politica de combatere a zgomotului produs pentru instalări în afara clădirilor. Toate generatoarele sunt în conformitate cu standardul European legat de nivelele de zgomot, iar compania efectuează controale regulate a gamei standard de produse pentru a se asigura că respectă cele mai stricte standarde.

Energie pe care te poți baza chiar și în condiții extreme

Răcirea este un factor cheie atunci când vine vorba de alegerea unui generator. Un sistem eficient de răcire permite generatorului să-și mențină puterea nominală chiar și în condiții dificile sau chiar extreme unde temperatura ambiantă este foarte ridicată.

Calitatea motorului, designul carcasei sale și sistemul de răcire în sine – toate afectează performanțele generatorului. Departamentul de inginerie al KOHLER-SDMO se asigură că sistemele de răcire sunt perfect adaptate, permițând obținerea celei mai înalte performanțe posibile. Soluțiile rezultate sunt capabile să depășească standardele convenționale în ceea ce privește menținerea unei puteri maxime la temperaturi extreme.

Generatoarele KOHLER-SDMO din gama industrială Power Products au un nivel ATB (nivelul ATB reprezintă un factor decisiv în regiuni unde temperaturile sunt ridicate, cum ar fi Africa sau Orientul Mijlociu, unde aplicațiile au nevoie de generatoare care să funcționeze la capacitate maximă tot timpul) de 40 de grade Celsius în modul standby, iar atunci când sunt folosite ca primă sursă de energie – 45 de grade Celsius. Acest lucru înseamnă că la 40 sau 45 de grade, există anumiți producători care nu pot furniza răcirea necesară pentru ca generatoarele să funcționeze la putere maximă. Generatoarele KOHLER-SDMO furnizează 100% din capacitatea lor, fără scăderea puterii. 100% din performanța generatorului este menținută.

Departamentul de proiectare KOHLER-SDMO a dezvoltat un sistem automat de calculare a factorului de reducere a emisiilor pentru toate generatoarele sale. Acest lucru permite nivelului de performanță al generatorului să fie analizat precis, pe baza considerentelor geografice (altitudine, temperatură, ambianță) aplicabile instalației.

Control complet al consumului de combustibil

Consumul de combustibil este un factor decisiv în alegerea unui generator, în special pentru aplicațiile de producție care necesită o funcționare fără întreruperi. Acest lucru are un impact direct asupra costurilor sistemului de operare, atât din punct de vedere economic, cât și în ceea ce privește mediul înconjurător. Consumul generatoarelor KOHLER-SDMO a fost optimizat din faza de proiectare, componentele fiind alese pentru nivelele ridicate de performanță pe care le oferă. Mai mult, inginerii și tehnicienii KOHLER-SDMO dezvoltă soliții specifice pentru îmbunătățirea continuă a acestei performanțe. Astfel, cu un motor adecvat, un generator KOHLER-SDMO permite economii semnificative ale combustibilului comparativ cu alte generatoare disponibile de la alți producători.

Performanțe maxime

Amprenta unui generator, atât în ceea ce privește suprafața cât și volumul, este esențială pentru asigurarea integrării acestuia, indiferent de constrângerile legate de spațiu. Datorită construcției inovatoare, generatoarele KOHLER-SDMO au performanțe înalte raportat la spațiul necesar pentru instalare.

Beneficii:

– adaptat la spații închise;

– opțiuni dezvoltate pentru a facilita conectarea generatorului;

– număr de generatoare per container optimizat pentru transport;

– costuri reduse de transport.

Clasa de performanță corespunde abilității generatorului de a amortiza impactul încărcăturii în timpul fazelor tranzitorii, păstrând în același timp calitatea energiei electrice produse în ceea ce privește frecvența și tensiunea. Este un criteriu esențial atunci când vine vorba de prevenirea unui generator să se oprească.

Standardul ISO 8528-5 definește trei clase de performanță: G1, G2 și G3, G3 fiind cea mai ridicată și cea mai strictă categorie. KOHLER-SDMO pune un accent deosebit pe acest criteriu, fiind esențial pentru pornirea utilajelor de categorie grea cu motor integrat și pentru aplicații critice (centre de date, spitale etc.)

Generatoarele KOHLER-SDMO sunt clasificate G3 fie ca standard sau prin selectarea echipamentului suplimentar disponibil.

Beneficiile KOHLER-SDMO

Capacități de pornire și încărcare optimă. Atunci când un generator furnizează electricitate către motoare electrice, acestea consuma până la de 8 ori mai mult decât curentul nominal. Datorită componentelor selectate și ajustărilor făcute de KOHLER-SDMO, generatoarele transmit acești curenți de pornire cu o tensiune minimă. Aceasta este capacitatea de pornire.

Pentru instalațiile care nu conțin motoare electrice componentele selectate de KOHLER-SDMO permit o preluare a sarcinii de 100%. Acestea ating capacitatea de încărcare rapidă și cu o scădere minimă a tensiunii, în timp ce alte generatoare riscă să se blocheze dacă o încărcare ridicată este solicitată prea brusc.

 

Comenzi & Info:

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro