GEESINKNORBA – SOLUTIA SUSTENABILA PENTRU MANAGEMENTUL DESEURILOR URBANE

În contextul unei modernizări continue a industriei deşeurilor, un brand de renume este cel care produce prima autogunoieră complet electrică din lume. Geesinknorba este unul dintre brandurile fruntaşe în ceea ce priveşte provocările legate de mediu. Încă din anul 2001, furnizorul produce autogunoiere hibride de ultimă generaţie. Pentru a satisface cerinţele de colectare a deşeurilor urbane pentru viitorul apropiat, Geesinknorba a fabricat în strânsă colaborare cu Emoss un nou model de autogunoieră complet electrică, denumită Geesink Mini. Acest lucru înseamnă că vehiculul complet, atât şasiul cât şi suprastructura sunt acţionate electric. Astfel, acest pas reprezintă practic o revoluţie în industria de gestionare a deşeurilor.

Deşeurile sunt materii prime valoroase, un mijloc de a crea noi produse. Cea mai nouă inovaţie în domeniu, Geesink Mini complet electrică, reprezintă un vehicul robust şi de încredere, care îi ajută pe utilizatori să revoluţioneze industria deşeurilor.

Avantajele acestui vehicul inovator sunt numeroase: nu poluează fonic, are 0 emisii, este compact, are greutate uşoară, este extrem de manevrabil pe străzile înguste ale oraşelor aglomerate. Având doar doi metri lăţime şi 3 metri înălţime, oferă o soluţie ideală de gestionare a deşeurilor pentru zonele urbane dens populate, cu străzi înguste, poduri şi trotuare mici.

Geesink Mini este echipat cu un dispozitiv integrat de ridicare, capabil să golească recipiente între 120 şi 1.100 litri într-o singură mişcare, sporind semnificativ productivitatea pe traseu.

Chiar dacă este o autogunoieră complet electrică, acest lucru nu compromite sarcina utilă şi nici numărul de kilometri parcurşi. Vehiculele au nevoie de 1,4 kWh pentru a colecta şi compacta o tonă de deşeuri.

Acest model de autogunoiera, complet electric, este special proiectat pentru a întâmpina cerinţele noilor reglementări ce vor deveni active în următorii ani. De exemplu, noile reglementări LEZ (zonele cu emisii scăzute) şi CAZ (zone de aer curat), care sunt în curs de elaborare în peste 220 de oraşe din Uniunea Europeană.

Best Tools este unicul importator şi ditribuitor în România al produselor Geesinknorba Group, oferind service şi mentenanţă pentru acestea pe tot teritoriul ţării.