Fluke Connect este un sistem de instrumente de testare wireless, care, atunci când sunt conectate la aplicaţia de pe smartphone, permit tehnicienilor de întreţinere, electricienilor şi inginerilor din domeniul fiabilităţii să captureze, să stocheze şi să partajeze date cu întreaga echipă, fără a pleca de pe teren.

Acest sistem oferă acces instantaneu de pe smartphone la date şi măsurători, pentru a revizui imagini, a verifica rapoarte, a identifica tendinţe şi multe altele, ajutând echipele să-şi finalizeze sarcinile mai bine şi mai rapid.

Peste 20 de instrumente Fluke se conectează wireless – prin Bluetooth sau Wi-Fi – cu aplicaţia Fluke Connect pentru a adăuga măsurători şi imagini termice la baza de date Fluke Cloud. Aceste date sunt introduse direct în baza de date, eliminând necesitatea notării măsurătorilor. Pot fi alocate unor echipamente specifice pentru a menţine un istoric pe termen lung. Citirile pot fi partajate în timp real prin apelurile video cu membrii echipei aflaţi în alte zone ale fabricii. Iar comenzile de lucru cu măsurători adăugate pot fi emise prin intermediul aplicaţiei, astfel încât echipa să vadă problema exactă.

Avantajele Fluke Connect

Supervizorii pot revizui măsurătorile, pot răspunde la întrebări, îşi pot îndruma  personalul şi pot aproba reparaţii fără a vizita locul inspecţiei, toate prin intermediul apelului video ShareLive.

Înregistrările sunt mai complete şi mai precise când sunt transferate fără efort de la instrumentul de testare către aplicaţie şi sunt salvate cu AutoRecordTM. Nu mai sunt necesare mape. De asemenea, echipele pot lua decizii mai bune, mai rapide, beneficiind de acces de pe teren la istoricul măsurătorilor fiecărui element, utilizând EquipmentLogTM din aplicaţie – cu sau fără acces prin telefon.

Apel video ShareLive

„Petrec patru ore sau mai mult la telefon cu tehnicienii mei, instruindu-i în teren. ShareLive mi-ar economisi mult timp. Îmi permite să văd ce se întâmplă la birou; utilizând un clip video, eu pot vedea măsurătoarea şi pot auzi sunetul. În acest fel, eu pot vedea şi, apoi, ajuta la diagnosticarea problemei mult mai bine decât dacă aş încerca să descifrez ceea ce se spune la telefon.”, spune Directorul Comercial HVAC și pentru întreținerea unităților.

Noul produs utilizează smartphone-urile existente şi o bază de date Fluke Cloud externă, de înaltă securitate pentru a reduce costul implementării unui program de fiabilitate, care la rândul său va conduce la o întreţinere mai bună pe termen lung, productivitate mai ridicată şi mai puţine defecţiuni neplanificate. În plus, îmbunătăţeşte siguranţa electrică, permiţând tehnicienilor să conecteze wireless instrumente de testare şi apoi să se îndepărteze de echipamentul sub tensiune sau să închidă uşa panoului şi să îşi folosească smartphone-ul pentru a monitoriza citirile.

About The Author