Compania ieşeană EUROTECH reprezintă un jucător important în piaţa comerţului cu scule şi utilaje pentru construcţii şi se diferenţiază prin furnizarea de servicii profesionale de vânzare, închiriere şi service. Compania aniversează anul acesta 15 ani de activitate. Pentru a marca acest eveniment, managementul a decis derularea pe parcursul anului 2013, a unor acţiuni de fidelizare a clienţilor, prin intermediul unor promoţii exclusive. Tot acest an va îngloba şi o serie de evenimente organizate de EUROTECH sau desfăşurate în parteneriat, precum târgul de profil PALAS Flowers & Garden, ediţia a II-a, desfăşurat la Iaşi, în perioada 17-19 mai.

EUROTECH la PALAS Flowers and Garden, ediţia a-II-a

Compania a participat, în week-end-ul 17-19 mai la târgul organizat la PALAS Iaşi. Flowers and Garden, expoziţie de profil aflată la a II-a ediţie, a avut un real succes. EUROTECH a expus în cadrul evenimentului produse pentru grădină şi agricultură la preţuri promoţionale, valabile doar în perioada târgului precum: maşini de tuns gazon, trimmere de gazon, unelte de mână pentru gradină, vie şi pomi, pompe, motopompe, hidrofoare sau motosape.

Revizia GRATUITĂ la toate sculele cu acumulator Bosch!

Divizia de service reprezintă o componentă esenţială în comerţul cu scule şi utilaje. Dedicat specialiştilor din construcţii, industriei producătoare şi celei generale, serviciul post vânzare este asigurat de către service-ul autorizat de producători. Anul acesta, în cadrul departamentului de service, se vor desfăşura lunar acţiuni promoţionale, ce oferă beneficii binemeritate clienţilor EUROTECH şi nu numai. După revizia gratuită la polizoarele Bosch (promoţia lunii aprilie) şi la ciocanele rotopercutoare şi demolatoare Bosch (mai),  iar în luna iunie vine rândul sculelor cu acumulator. Pentru acestea, EUROTECH oferă revizia gratuită şi testarea gratuită a acumulatorilor.

Sezonul construcţiilor continuă cu o promoţie foarte importantă Bosch: Veritabil Bosch Proconstruct 2013, în perioada 22 aprilie – 24 iunie 2013, oferind preţuri speciale pentru mai multe game de: ciocane rotopercutoare, demolatoare, polizoare unghiulare, scule electrice cu acumulatori, scule şi accesorii pentru prelucrarea betonului, metalelor, lemnului şi instrumente inteligente de măsură dar şi pentru noile aparate de curăţat cu presiune Bosch. Odată cu această acţiune, Bosch lansează noua gamă de echipamente de lucru profesional.

Începând cu Proconstruct, EUROTECH va pune la dispoziție echipamentul care se potrivește perfect cu sculele profesionale: noua gamă de echipamente de lucru profesional Bosch. Fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, sunt concepute pentru nevoile profesioniștilor, cu materiale foarte de durabile precum: CORDURA® sau DuPont™ Kevlar® și echipate cu detalii practice, care fac lucrul mai ușor. În perioada promoției, la achiziționarea sculelor participante, ca bonus, vor fi acordate şi o selecție din gama de echipamente de lucru profesional: veste, jachete, tricouri sau pantaloni.

Garanție extinsă la 2 ani!

Pentru toate sculele care participă la promoția Proconstruct, achiziționate în perioada promoției de către persoane juridice, garanția se extinde cu încă 1 an, beneficiind astfel de 2 ani garanție. Prin urmare, puteți lucra la cel mai înalt standard de performanță și fiabilitate pe termen lung, cu siguranța oferită de garanția Bosch.

Direcţia de dezvoltare a companiei este îndreptată spre oferirea unor servicii de înaltă calitate şi comercializarea gamelor complete de echipamente şi utilaje pentru construcţii dedicate profesioniştilor din domeniu, compuse din brand-uri internaţionale de top. Pe lângă serviciul de vânzări, echipamentele pot fi închiriate prin intermediul „Serviciului Corporate de Închiriere” din cadrul service-ului de scule și utilaje EUROTECH. Echipa de service este compusă din profesionişti care participă în mod regulat la cursurile de training organizate de producători.

„Am înţeles cât este de important să oferim clienţilor noştri servicii de calitate şi beneficii asociate cu domeniul de activitate. Prin aceste acţiuni dorim să le acordăm un „cadou”, dar să îi şi determinăm să conştientizeze importanţa service-ului, corelat cu intensitatea exploatării parcului de scule. Aducerea periodică în service a unui utilaj prelungeşte durata de viaţă a acestuia şi, totodată, îi asigură performanţa, esenţială pentru desfăşurarea activităţii în parametri normali.” a declarat Adrian Cojocaru, Şef Service EUROTECH. Orice sculă cu acumulator adusă în service-ul de scule EUROTECH în luna iunie va primi gratuit o revizie din partea firmei, promoţia fiind inclusă în seria de campanii promoţionale „15 ANI EUROTECH”. Pe lângă acest avantaj, fiecare acumulator va fi testat gratuit.

Prin divizia de service compania asigură servicii de întreţinere, revizii şi reparaţii ale sculelor electrice şi utilajelor, activităţi disponibile pentru clienţi atât în perioada de garanţie cât şi în cea de post-garanţie.

www.eurotech-iasi.ro

 

About The Author