ENERGREEN UTILAJE CU ADEVARAT SPECIALE

Energreen este o companie în continuă evoluție, fondată în anul 1999 de doi frați antreprenori din Vicenza, Italia. În doar câțiva ani, compania a devenit un jucător important în sectorul întreținerii spațiilor verzi publice și private, a domeniilor forestiere și a spațiilor situate în imediata apropiere a tuturor tipurilor de drumuri. Acest lucru se datorează celor două game de utilaje speciale, Robo și ILF, dar în aceeași măsură, succesul companiei a fost posibil și datorită numeroaselor accesorii și atașamente cu care utilajele menționate pot fi dotate, produse la cele mai ridicate standarde.

Compania și-a propus încă de la începuturi să devină liderul inovatorilor din domeniul întreținerii ecologice, iar în acest scop a susținut îmbunătățirea continuă a echipamentelor produse.

O gamă bazată pe inovare

Utilajele Energreen sunt în continuă evoluție din punct de vedere tehnologic. Acestea sunt construite în baza unor principii bine stabilite, unde calitatea, performanța și fiabilitatea primează. Există două game diferite de utilaje, iar în fiecare gamă este compusă din trei, respectiv patru mașini diferite ca și dimensiuni, puteri și, uneori, funcționalități.

Gama Energreen Robo

Gama Robo de la Energreen este compusă din mașini controlate de la distanță (până la 150 m), prin telecomandă. Utilajele sunt multifuncționale și au fost concepute astfel încât să poată fi folosite în cât mai multe aplicații, fiind disponibile numeroase atașamente cu montare ușoară, pentru a satisface nevoile diferite de muncă. Siguranța este unul dintre punctele forte ale utilajelor Robo: mașinile nu expun direct operatorul la zgomot, vibrații, gaze de evacuare, riscul de răsturnare etc.

Gama Robo cuprinde trei utilaje diferite ca și dimensiuni, puteri și tipuri de aplicații în care pot fi folosite. Toate sunt produse din materiale premium, sunt dotate cu motoare puternice și fiabile, sunt foarte ușor de manevrat etc. Mașinile sunt ideale în activități forestiere, de întreținere a acostamentelor drumurilor și a spațiilor verzi în general.

RoboMINI

Energreen RoboMINI este un robot conceput să funcționeze în siguranță pe pante de până la 50° în orice direcție și în zone foarte înguste. Centrul de greutate scăzut și manevrabilitatea sa fac ca RoboMINI să fie perfect pentru operarea în zone accidentate, menținând o aderență excelentă, întrucât rămâne în orice moment în contact cu suprafața de rulare. Echipat cu un motor pe benzină de 23 CP perfect pentru dimensiunile sale reduse, MINI poate fi dotat cu șase tipuri de atașamente, toate comutabile rapid prin intermediul sistemului special de prindere, utile în tot atâtea tipuri de activități.

RoboGREEN Evo

RoboGREEN Evo este utilajul mijlociu din gama Robo. Acesta, la fel ca și celelalte utilaje din gamă, este controlat prin telecomandă și poate duce la bun sfârșit aplicații în cele mai ostile locuri, cu pante de până la 55°, unde accesul este foarte dificil. Echipat cu un motor diesel de 40 CP și două funcții hidraulice cu efect dublu, acesta poate fi dotat cu 25 de atașamente diferite. Prin puterea, performanțele, fiabilitatea și robustețea sa iese în evidență în fața altor utilaje cu telecomandă.

RoboMAX

Energreen RoboMAX este cel mai mare și puternic utilaj din gama Robo. Acesta poate lucra cu ușurință în cele mai complexe sarcini și aplicații. Echipamentul standard include două funcții hidraulice cu efect dublu. Proiectat pentru a satisface cele mai diferite nevoi, Energreen RoboMAX poate fi definit ca o mașină cu telecomandă multifuncțională, cu putere și performanță comparabile cu un tractor tradițional cu mai multe accesorii. Principalele caracteristici care fac diferența între acest utilaj și alte mașini asemănătoarea sunt puterea superioară, rezistența, performanța ridicată și versatilitatea. RoboMAX este dotat cu un motor puternic diesel de 75 CP. Utilajul poate fi dotat cu 13 atașamente diferite, fiind util în tot atâtea tipuri de aplicații.

Gama Energreen ILF

Gama de mașini Energreen ILF a fost proiectată în principal pentru îngrijirea profesională a spațiilor exterioare mari, cum ar fi curățarea marginilor drumurilor, a căilor ferate, întreținerea rețelelor de râuri și a bazinelor hidrografice, pentru recuperarea spațiilor verzi forestiere etc. Utilajele sunt multifuncționale și pot fi dotate cu brațe telescopice rezistente, cu distanțe de lucru cuprinse între 5.5 și 17 metri.

Gama ILF este compusă din 4 utilaje diferite ca dimensiuni și puteri. Acestea pot efectua zeci de tipuri de lucrări, prin simpla schimbare a atașamentelor, pe tot parcursul anului. Cabina utilajelor le oferă o vizibilitate de 360° operatorilor, pentru un confort sporit și un control total asupra echipamentelor.

ILF KOMMUNAL

Energreen ILF KOMMUNAL este o mașină extrem de versatilă, multifuncțională, capabilă să efectueze mai eficient orice acțiune realizată de un tractor comun cu braț telescopic. Această mașină este potrivită pentru aplicațiile din tot parcursul anului, cu echipamente atașate diferite. Utilajul este echipat cu un sistem frontal special care permite schimbul tuturor atașamentelor în câteva minute, cu ajutorul unui singur operator, fără utilizarea unor mijloace de ridicare speciale, totul în deplină siguranță. Tractorul este cu siguranță cea mai bună soluție pentru instituții administrative, entități publice, administrații publice locale și nu numai.

ILF S1500

Mașina multifuncțională cu braț Energreen ILF S1500 este alegerea profesională pentru mai multe tipuri de aplicații și reprezintă un produs european dotat cu ultimele tehnologii. Datorită performanțelor sale excelente de lucru, utilajul ILF S1500 este alegerea perfectă pentru aplicațiile de întreținere a spațiilor verzi. Tractorul a fost proiectat pentru a satisface toate nevoile operatorilor profesioniști. Personalizarea utilajului este posibilă, iar lungimea și modelul brațelor sau puterea motorului nu reprezintă o excepție. Rotația cabinei permite cosirea ierbii în ambele toate direcțiile, fără a fi necesară rotirea mașinii, reducându-se astfel tipul de lucru și costurile.

ILF ATHENA

Energreen ILF Athena este o mașină de întreținere a spațiilor verzi profesională care, datorită tehnologiilor inovatoare de care dispune, oferă performanțe inegalabile, o flexibilitate deosebită și siguranță operațională. Utilajul este echipat cu un braț telescopic de 15 metri, unde pe lângă capul clasic de mulcire, este posibilă montarea mai multor atașamente. În față este posibilă dotarea mașinii cu o placă de prindere pentru montarea unor accesorii frontale ce pot lucra în același timp cu brațul din dotare. Rotația turelei permite efectuarea acțiunilor în ambele sensuri de direcție, fără a fi necesară manevrarea mașinii, reducând astfel timpul de lucru și costurile.

ILF B2000

Utilajul Energreen ILF B2000 reprezintă tehnologia europeană de ultimă generație în materie de întreținere a spațiilor verzi greu accesibile. Performanțele excelente, flexibilitatea operațională și siguranța în operare recomandă utilajul ca fiind în topul echipamentelor din gama sa în sectorul de întreținere ecologică. Vizibilitatea este un element fundamental în utilizarea corectă a mașinilor de acest gen, iar Energreen ILF B2000 face din această cerință unul dintre punctele sale forte. Parbrizul mare permite operatorului să aibă o vedere totală asupra activității sale. La fel ca și în cazul ILF ATHENA, rotația turelei permite efectuarea acțiunilor în ambele sensuri de direcție, fără a fi necesară manevrarea mașinii, reducând astfel timpul de lucru și costurile.

Multifuncționalitate și productivitate

Toate utilajele Energreen sunt multifuncționale, fiind ideale într-un număr mare de aplicații de întreținere a spațiilor verzi și nu numai, în domenii precum: întreținerea drumurilor, a spațiilor verzi urbane sau din bazinele hidrografice, lucrări silvice, serviciu rutier de iarnă, agricultură, construcții etc. De asemenea, tracțiunea impresionantă, centrul de greutate scăzut, manevrabilitatea pe orice suprafață și consumul redus sunt caracteristici definitorii pentru Energreen ILF și Robo.

Best Tools Company

Autostrada București-Pitești Km 11,5,

Domnești – Ilfov – 077090

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro; www.best-tools.ro