DISPOZITIVUL PENTRU DESFUNDAREA CANALIZARILOR RIDGID KJ-3100

Noua maşină de curăţat conducte KJ-3100 este unul dintre cele mai noi produse din gama Ridgid pentru întreţinerea canalizărilor. Acesta înlocuieşte precedentul model KJ-3000. Instalaţia produce un debit mai mare de apă, obţinut cu ajutorul unui motor mai puternic pentru a asigura o curăţare eficientă a conductelor de canalizare.

Cu ajutorul acestui echipament se poate reda funcţionarea canalizărilor fără a folosi chimicale. Maşina de curăţat conducte cu jet de apă este soluţia profesională pentru a înlătura blocajele în ţevile de la 2 până la 10 inch.

Noul dispozitiv KJ 3100 are o presiunea de lucru efectivă de 205 bari şi debitul de 21 l/min pentru o curăţare eficientă. De asemenea, furtunul ușor oferă o reducere semnificativă a greutăţii, dar şi o flexibilitate sporită. Toate acestea fără a reduce puterea.

Unitatea montată pe sistemul de transport de tip cărucior cu două roţi are o lăţime de 58 cm, astfel se poate manevra cu uşurinţă prin uşi de dimensiuni standard sau în locuri greu accesibile. În plus, calitatea şi fiabilitatea îl fac rezistent la coroziune, datorită pompei de tip triplex cu cap forjat din alamă. Un reductor permite pompei să ruleze şi la viteze mai mici.

De asemenea, are un start rapid şi un motor puternic de 16 CP pe benzină ce porneşte cu uşurinţă. Alte dotări: întrerupător on/off, întrerupător al benzinei, clapetă pentru accelerare, acces uşor la ulei şi jojă.

ridgid text

Din 1923, Ridgid s-a impus ca un simbol al certitudinii în faţa profesioniștilor pasionaţi de pe pieţele specializate. Fiecare unealtă care poartă marca Ridgid este prelucrată la aceleași standarde înalte de calitate, duritate și anduranţă la care a fost primul clește mops de folosinţă îndelungată, acum mai mult de 80 de ani.

Ridge Tool Co. este unul dintre cei mai importanţi producători mondiali de scule şi echipamente profesionale, ale cărui produse sunt comercializate în peste 130 de ţări din întreaga lume. Compania RIDGID® are sediul central în Elyria, Ohio, şi face parte, începând cu anul 1966, din consorţiul Emerson Electric. Fabricile Ridgid sunt amplasate în Statele Unite ale Americii, dar şi în Europa şi Asia.

Paleta largă de produse Ridgid® (peste 300 de modele) include o mare varietate de maşini de filetat şi de curăţat conducte, scule pentru instalaţii sanitare, dar şi maşini utilizate în domeniul industrial sau electric.