DISCURILE ABRAZIVE MOST – CALITATE SI PERFORMANTA

Eficiența superioară și constantă a discurilor este determinată pe baza testelor de laborator și pe baza opiniilor venite din partea clienților.

Aceste discuri sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde de siguranță (EN 12413 și EN 13743), în fabrica din Polonia a grupului Rywal RHC.

Pe baza procesului de producție strict controlat la fiecare nivel în parte, putem să garantăm o calitate constantă a produselor.

Gama de discuri abrazive MOST:

– Most Speed – discuri ultra-subțiri de tăiere pentru oțel

– Most Turbo – discuri ultra-subțiri de tăiere pentru inox

– Most Standard – discuri de duritate medie pentru tăierea și șlefuirea oțelului

– Most Professional – discuri dure de tăiere și șlefuire pentru oțel

– Most Inox – discuri de duritate medie pentru tăierea și șlefuirea inoxului

– Most Stone – discuri de tăiere și șlefuire pentru piatră și beton

– Most Lam – discuri lamelare pentru șlefuire

– Most Press – discuri din fibră presată pentru șlefuire

– Most Futura – discuri inovatoare de tăiere și șlefuire din fibră de nylon

Invertorul de sudură industrial semiautomat FANMIG 500i

Fanmig 500i este un aparat de sudură care poate fi folosit cu succes în industria de profil. Curentul de sudare de 500A/40% poate fi folosit atât pentru MIG/MAG cât şi pentru sudarea cu electrod învelit MMA. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat pentru procesul de electro-crăițuire folosit la construcția aeronavelor. Cât despre sudarea prin metoda TIG la curent discontinuu, se poate face în două moduri: normal şi pulsat. Aprinderea arcului pentru sudura TIG se face prin frecarea electrodului de wolfram de material sau prin metoda LiftArc.

Fanmig 500i este construit modular: o sursă de curent este montată pe radiator, aceasta fiind așezat la rândul lui, pe o platformă mobilă. Unitatea de alimentare cu sârmă, Multifill, este conectată la o sursă standard de curent cu ajutorul unui cablu de 5 m lungime, însă la cerere se pot comanda cabluri şi de alte lungimi.

Aparatul semiautomat Fanmig 500i este un dispozitiv sinergic care se controlează digital. După ce se alege programul sinergic adecvat, se schimbă toți ceilalți parametri necesari pentru a realiza sudarea în mod corect.

Pentru fiecare metodă de sudare în parte, sinergia se poate opri şi se poate trece pe modul manual. Controlul dispozitivului se face într-un mod simplu și modern. Pe panoul de control şi pe displayul parametrilor apar atât alimentatorul de sârma cât şi sursa de curent. Pe panoul de sursă sunt doar două butoane mari și cinci butoane pentru setarea parametrilor la diferite câmpuri individuale. Panoul de pe alimentatorul de sârmă funcţioneze similar cu cel de pe sursa de curent, dar este mai aproape de sudor, reducând astfel timpul de operare. Ambele panouri sunt protejate împotriva deteriorării mecanice și împotriva stropilor, datorită geamurilor din plexiglas care le acoperă. Sistemul de răcire al lichidului este situat în partea de jos a dispozitivului pentru a evita deteriorarea componentelor electronice în caz de scurgere. În plus, există un senzor care ajută la controlul fluxului de lichid, protejând astfel pistoletul în cazul în care fluxul lichidului de răcire se oprește.

Dispozitivul este conceput pentru un mod ergonomic de lucru. Alimentatorul se rotește liber pe sursa de alimentare iar roțile permit mutarea ușoara a acestuia. Un mare avantaj este reprezentat de forma alimentatorului, fiind mic şi subţire permite utilizarea acestuia chiar și în locuri greu accesibile. Pe partea laterala a sursei se află un raft special pe care se pot agăța

cabluri intermediare sau unelte. Cât despre cablurile intermediare, acestea sunt prinse într-un mod eficient pe alimentator și pe sursa de curent cu ajutorul unor conectori speciali.

Despre Rywal RHC

Grupul Rywal RHC are o experiență de 20 de ani pe piața din Polonia, fiind cel mai mare producător și distribuitor de echipamente și consumabile de sudură. De-a lungul timpului s-a extins la nivel internațional și în urmă cu 2 ani a fost deschisă reprezentanța Rywal RHC România.

Pentru a furniza partenerilor produse de înaltă calitate la prețuri avantajoase, Grupul Rywal RHC a creat sub marca proprie MOST o ofertă completă de tehnologii, mașini și produse performante, destinate proceselor de sudare și tăiere prin utilizarea căldurii (echipamente și consumabile de sudură, mașini de tăiere și șlefuire, sisteme de ventilație, echipamente de protecție, produse chimice tehnice și roboți industriali).

 

Rywal RHC Srl

romania@rywal.ro

Brașov, Calea Făgărașului nr. 59

Tel: 0368 100 127

Fax: 0368 100 128

www.rywal.ro