DEMONSTRATIE TEHNICA ORGANIZATA DE BOSCH ROMANIA LA METATOOLS

Metatools găzduieşte una dintre cele mai mari demonstraţii tehnice organizate de Bosch România în data de 22 mai, începând cu ora 11. Programul evenimentului va include demonstraţii inedite ale celor mai noi produse Bosch, oferte la sculele şi accesoriile Bosch, cadouri şi autografe oferite de invitatul special Helmuth Duckadam. Ofertele vor fi valabile numai în ziua evenimentului.

Premiile puse la bătaie în cadrul marii extrageri sunt smartphone-uri, scule electrice şi, marele premiu, un motoscuter. Cu ocazia evenimentului, directorul comercial Metatools, Mircea Androne, ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Easy Engineering: Ce acţiuni promoţionale aveţi în vedere în perioada următoare?

Mircea Androne: Acţiunile promoţionale sunt o permanență la Metatools. Cu bucurie, ţin să anunţ că joi, săptămâna viitoare, în data de 22 mai, începând cu orele 11:00, alături de partenerii şi prietenii noştri de la Robert Bosch Romania, vom organiza la sediul nostru din Ploieşti, strada Poligonului nr.2, acţiunea promoţională “Câştigi Premii Electrizante Cu Helmuth Duckadam”.

Cu mare drag, invităm clienţii noştri să participe la acest eveniment important din data de joi, 22 Mai, care va include demonstraţii tehnice ale celor mai noi produse Bosch, superoferte de preţ la scule şi accesorii Bosch, valabile doar în ziua evenimentului, cadouri surpriză, precum şi autografe ce vor fi oferite de invitatul special, eroul nostru de la Sevilla, Helmuth Duckadam.

În acest context, clienţii noştri au ocazia să participe la marea extragere a tombolei organizate cu ocazia acestui eveniment “Câştigi Premii Electrizante cu Helmuth Duckadam”, unde pot câștiga diverse scule electrice profesionale din gama Bosch, smartphone-uri şi, marele premiu, un motoscuter. Ţin să precizez că toate premiile oferite în cadrul tombolei vor fi extrase şi înmânate de Helmuth Duckadam câştigătorilor.

E.E: Cum aţi reuşit să ajungeţi în topul naţional al firmelor de profil?

M.A: Pot spune că au fost 16 ani de intensitate maximă, în care am fost nevoiţi să ne adaptăm la cerinţele unei pieţe în permanentă schimbare, 16 ani în care am modernizat infrastructura companiei, am extins portofoliul de produse, dar şi aria sa de acoperire, am consolidat parteneriate cu producători de renume de pe piaţa sculelor profesionale, utilajelor pentru construcţii și industrie.

E.E: Ce doriţi să le transmiteţi clienţilor cu această ocazie specială?

M.A: Dorim să mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea şi aprecierea oferite de-a lungul anilor. Existăm datorită lor, iar loialitatea acestora ne onorează şi ne obligă să fim mereu mai buni. Mulţumim partenerului nostru strategic, Robert Bosch România, pentru suport şi pentru excelenta colaborare. În plus, doresc să le mulţumesc tuturor colegilor noştri, oameni extraordinari care formează o echipă de excepţie.

 

Metatools SRL

Membru al Reţelei Tehnik

Adresa: Str. Poligonului, nr. 2,

100070, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 598 277

Fax: 0244 406 698

E-mail: office@metatools.ro

www.metatools.ro;

www.reteaua-tehnik.ro