Compania SDMO reprezintă unul dintre cei mai importanţi producători de generatoare, la nivel mondial. SDMO a proiectat o serie de produse competitive, de înaltă performanță, recunoscute ca fiind unele dintre cele mai complexe din piaţă. În condiţiile în care cerințele sunt din ce mai exigente, SDMO a adoptat o politică de îmbunătățire continuă a gamei sale de produse și servicii. Strategia de concentrare pe un singur sector de echipamente a dus la dezvoltarea companiei care, la ora actuală, este în măsură să ofere produse de încredere, ce îndeplinesc cele mai riguroase standarde.

SDMO® are o experiență de peste 40 de ani în dezvoltarea generatoarelor, reprezentând o alternativă eficientă în cazul unei pene de curent. Dinamismul personalului şi flexibilitatea în procesul de producție au condus SDMO către inovaţie. Compania s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție și pe o politica de service activ, două dintre valorile sale principale. Energia înseamnă viață, iar SDMO creează echipamente pentru confortul și siguranța tuturor.

Generatoarele din gama de produse destinate pentru uzul casnic au o calitate profesională, sunt compacte și izolate fonic, ideale pentru folosit acasă. Seturile de generatoare SDMO sunt simplu de utilizat, practice și pot fi instalate şi în aer liber. Acestea vor porni automat în cazul în care există o pană de curent, având siguranţa că în casă viața poate continua ca de obicei – frigiderele, congelatoarele, sistemele de încălzire, alarmele vor continua să funcţioneze iar cei care lucrează la domiciliu nu vor fi afectaţi.

Generatoare portabile

Gama produselor portabile de alimentare corespunde cerințelor foarte variate ale utilizatorilor profesioniști și a celor care cumpără echipamentele pentru propria locuinţă. Produsele sunt proiectate pentru a fi practice și ușor de utilizat, acordându-se o atenţie sporită siguranței.

 

Generatoare rezidenţiale

Compania dispunde de o gamă de produse destinată pentru uzul rezidențial. Aceste generatoare sunt concepute pentru a fi folosite atunci când există o pană de curent. În condiţiile date, cu ajutorul generatoarelor, electrocasnicele continuă să funcționeze.

 

Generatoare de mare putere

Performanța și puterea sunt semnele distinctive ale acestei game standard, proiectată pentru cei care activează în comerț. Generatoarele X-Press sunt un etalon în acest sens.

 

Generatoare pentru închirieri

Această gamă se adresează pieței de închiriere a grupurilor electrogene. Produsele sunt portabile și silenţioase – două criterii esențiale pentru a îndeplini condițiile speciale de exploatare.

Estimarea puterii necesare

Când selectați un generator, un prim pas îl reprezintă calcularea necesarului de energie. Este indicat să luaţi în calcul toate echipamentele care vor operara în același timp, în caz de pană de curent.

 

Evaluare tensiunii

Unele echipamente au un consum mai mare la pornire comparativ cu starea normală de funcționare. Acest lucru trebuie luat în considerare atunci când optaţi pentru un model de generator sau altul. Tensiunea necesară se calculează prin înmulțirea ratingului echipamentului cu un factor specific tipului de echipament furnizat.

 

Frecvența

Frecvența este exprimată în Hertzi și depinde de țara în care locuiți.

 

Tipuri de echipamente electrice

Există mai multe tipuri de echipamente electrice: echipament rezistiv (de exemplu: lămpi, etc), echipamente cu motoare mici (cum ar fi mașini de găurit, burghie, etc) şi echipamente cu motoare mari (cum ar fi frigidere, mașini de spălat, etc). Tipul de motor şi de consum pentru un aparat electric este specificat de regulă în manualul de utilizare sau puteți afla datele necesare de la distribuitorul dumneavoastră. Este recomandat să cunoaşteţi aceste date pentru a putea evalua mai bine consumul necesar, respectiv ce tip de generator se potriveşte cerinţelor dumneavoastră.

 

Evaluarea și compararea nivelurilor de zgomot

Metodele de măsurare a nivelurilor de zgomot sunt definite de standarde stricte și valorile sunt trecute într-un ghid pentru compararea nivelului de zgomot al echipamentelor.

 

Combustibil

Grupurile electrogene SDMO sunt disponibile în variante care funcţionează cu gaz propan lichid, gaze naturale, dar sunt și modele diesel. Generatoare cu gaz au emisii mai mici, ceea ce le face mai ecologice, sunt mai silenţioase și necesită o întreținere mai puțin frecventă.

 

Principiul de funcționare:

În cazul unei pane de curent, se activează comutatorul de transfer automat care porneşte generatorul în doar câteva secunde. Când rețeaua electrică de alimentare revine la normal, comutatorul de transfer automat trece înapoi la rețeaua de alimentare, oprește generatorul din funcţiune și continuă să monitorizeze alimentarea de la rețea.

Ca dotări opționale, pachetul conţine un kit complet de servicii care cuprinde filtru de aer, un pre-filtru de aer, bujii și filtrul de ulei.

 

Caracteristici:

– 50 Hz;

– Display Digital pentru oră, valori electrice şi coduri de eroare;

– Configurarea simplificată a parametrilor principali;

– Comutator principal (on / off, restart / auto);

– Alternator ieșire 230 V – monofazat;

– Regulator de tensiune.

 

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6, Bucureşti

T: (40-21) 318.36.87; F: (40-21) 318.36.89

office@best-tools.ro     www.best-tools.ro

About The Author