COS.ECO. – TEHNOLOGII INOVATOARE PENTRU ECOLOGIE

Încă din anii ’70, gradul de conştientizare al condiţiilor de protecţie a mediului înconjurător a dat motive serioase pentru discuţii legate de viitorul planetei noastre. Aceste dezbateri, care încă mai durează şi astăzi, au vizat atât organizaţii internaţionale, oameni de ştiinţă, dar şi importante companii, ajungând astfel la conceptul de dezvoltare durabilă pe termen lung.

Progresul tehnologic, dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului sunt valorile fundamentale ale companiei Cos.Eco. Experienţa îndelungată, investiţia continuă în inovaţie şi tehnologie, viziunile inovatoare, dar şi colaborarea cu un personal calificat şi specializat au permis realizarea unor produse fiabile şi competitive, care pot fi adaptate şi personalizate pentru o multitudine de operaţiuni.

La începutul anilor ’70, datorită intuiţiei în afaceri a fondatorilor companiei: Nicola Farella şi Donao Debemardis, ambii cu un istoric îndelungat în domeniul transportului de mărfuri, au contribuit la crearea primei companii, denumită atunci Dicar, producătoare de echipamente pentru transportul de mărfuri.

Odată cu trecerea timpului, dar şi cu dezvoltarea companiei, Dicar şi-a concentrat eforturile în punctele sale forte, conducând astfel la crearea primului echipament de colectare a deşeurilor.

La mijlocul anilor ’90, Dicar şi-a schimbat numele în Cos.Eco, specializându-se în proiectarea şi construirea unor echipamente foarte eficiente pentru colectarea şi transportul deşeurilor precum: compactoare deşeuri de categorie mică, medie şi mare, prescontainere, bene basculabile, spălătoare de containere şi multe altele.

Cos.Eco și-a consolidat în continuu poziţia prin intermediul folosirii unor tehnologii inovatoare dar și procese de fabricaţie de ultimă generaţie. De fapt, ciclul de producție este complet și începe de la procesul inițial de finisare a materiilor prime, asamblarea componentelor, vopsirea, instalarea componentelor hidraulice și electronice, până la stadiul de testare finală a produsului în sine.

Instalațiile de producție sunt răspândite pe o suprafață de peste 7.500 mp, existând departamente de producție, birouri administrative și tehnice, depozite și laboratoare de cercetare și dezvoltare.

Studiile de cercetare continuă pentru soluții și inovații din cadrul companiei au condus la dezvoltarea propriului său departament de cercetare unde, un personal specializat caută și dezvoltă noi tehnologii, materiale sau procedee avansate de fabricație. Astfel, împreună cu sistemele de gestionare și coordonare sau sisteme tehnologice (SAP), ideea proiectului iniţial este dusă până în etapa finală de producție și comercializare.

Lunga experienţă, investiţiile continue în inovaţie şi tehnologie, în combinaţie personalul bine instruit au permis companiei Cos.Eco să realizeze produse fiabile, dar şi competitive pe piaţa internaţională.

Compania şi-a consolidat propria direcţie datorită tehnologiei maşinilor, dar şi a procesului tehnologic de producţie, existând la momentul actual o reţea complexă de vânzări la nivel global, fiind prezentă în peste 25 de ţări din întreaga lume.

Importatorul echipamentelor Cos.Eco în România este compania B.T. Best Tools Company, care activează pe piaţă încă din anul 2006. Compania deţine o experienţă îndelungată, atât în domeniul vânzărilor cât şi în asigurarea serviciilor post-vânzare. Obiectul principal de activitate îl reprezintă importul şi distribuţia echipamentelor de curăţenie şi salubrizare, al grupurilor electrogene şi al utilajelor pentru construcţii.

 

 

BT Best Tools Company

Bvd. Iuliu Maniu Nr. 246, Sector 6, Bucureşti

M: (40-74) 310.70.70;

info@utilajesalubrizare.ro

www.best-tools.ro

www.utilajesalubrizare.ro