CONTRACTOR si RIFF 2012

Peste 500 de arhitecți și antreprenori de construcții s-au întâlnit la București cu laureații competițiilor internaționale de arhitectură și asociațiile internaționale din construcții. Laureații competițiilor internaționale de arhitectură din acest an și președinții asociațiilor internaționale  din industria construcțiilor se întâlnesc cu profesioniștii români în cadrul RIFF și CONTRACTOR, evenimente  organizate pe 19 și 20 noiembrie de ABplus Events, la  JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Arhitectura sustenabilă şi provocările anului 2013 pentru industrie alcătuiesc tematica generală a celor două expoconferinţe. Structura evenimentelor cuprinde o expoziţie tematică a companiilor cu soluţii pentru domeniul construcţiilor şi arhitecturii şi o serie de conferinţe profesionale, organizate în 4 sesiuni plenare şi 3 secţiuni specializate.

Câștigătorii unora dintre cele mai importante distincții în domeniul arhitecturii, invitați speciali RIFF: prof. dr. arh. Tony FRETTON, arh. Cristiano CECCATO, arh. Pepe GASCON, arh. Șerban ȚIGĂNAȘ Prof. dr. arh. Tony FRETTON, invitat special RIFF 2012, unul dintre cei mai apreciați și premiați arhitecți britanici, aduce în fața publicului român cel mai cunoscut  proiect al său, “Ambasada Marii Britanii din Varșovia”, în cadrul prezentării intitulate sugestiv “Buildings and their territories”. Tony Fretton a câștigat de 4 ori Marele Premiu oferit de Royal Institute of British Architects, în 2011, 2010, 2009 și 2003.