Prezentarea celor mai noi invenţii pe piaţa din România, lansări în premieră şi demonstraţii spectaculoase!  Importante companii din industria de curăţenie profesională, industrială şi domestică şi-au dat întalnire între 9 şi 12 aprilie, la Romexpo, la cea mai mare expoziţie de profil de la noi din ţară – CLEANING SHOW.  Evenimentul a fost organizat de Euroexpo şi Romexpo.

Timp de patru zile, marii producători şi importatori de echipamente, tehnologii şi soluţii destinate curăţeniei profesionale au prezentat publicului specialist cele mai inspirate şi mai eficiente opţiuni pentru un business curat şi prosper. “Impresia generală în urma participării la această expoziţie a fost una bună, evenimentul a fost bine organizat şi promovat, iar numarul vizitatorilor a fost unul semnificativ”, a declarat Diana Vladascau, responsabil Marketing în cadrul Cleaning Logistic.

Mai mult, conceptul Innovation Corner, organizat în premieră în cadrul targului, s-a bucurat de atenţia generală a vizitatorilor aflaţi in cautarea celor mai revolutionare echipamente, dar si a unui juriu specialist. Cele mai apreciate produse prezentate la Innovation Corner au fost răsplatite în cadrul celor două categorii de vot: trofeul de popularitate şi cu trofeul din partea juriului, din care au facut parte: Cristian Vasiliu, Director General Asociaţia Romana de Facility Management – ROFMA, Sorin Mirancea, Specialist de Proiect în cadrul Romtelecom, Cristian Isaincu, BSC Sector Leader Diversey Romania, Dipl. Eng. Mircea Dobre – Department Manager Facility Services în cadrul OMV Petrom S.A., Mihai Ioniţă – Head of Logistics la Intact Media Group şi Cătalin Trifu – şef Birou Pavilioane, Romexpo.

În opinia juraţilor, Echipamentele Anului 2013 sunt Dyson Airblade Tap (GBR Auto International) – un dispozitiv care permite spălarea şi uscarea mâinilor la chiuvetă, graţie unei tehnologii computerizate şi sistemul de mop MAG de la Vermop (Pro Curăţenie) – un produs original care prezintă un mod complet nou de a ataşa un mop unui suport având la bază principiul de magnetism.

“Am participat pentru prima dată la Cleaning Show şi am fost placut impresionaţi de organizare, totul a funcţionat aşa cum ne-am dorit. Ne-am bucurat să contactam şi să fim contactaţi de un număr mulţumitor de vizitatori şi alte companii de interes. Cu siguranţă vom participa şi la alte ediţii!”, a declarat Dragoş Frăţilă, Managing Partner GBR Auto International.

“Vreau să salut decizia organizatorilor de a pune în practică la Cleaning Show un Innovation Corner. Conceptul ne-a permis să prezentăm echipamentul Mag de la Vermop care a şi câştigat unul dintre cele două premii oferite de juriul specialist. Aş vrea să adaug în plus că această ediţie a fost superioară ediţiilor trecute. Ne-am dori ca toţi importatorii, distribuitorii şi firmele prestatoare de servicii să participe la Cleaning Show, pentru că este un eveniment care evoluează de la an la an. Mai mult decât atât, contribuie la educarea pieţei, apropiindu-ne astfel din ce în ce mai mult de Vest”, a declarat Alexandru BODILCA, Brand  Manager PRO-CURĂŢENIE Distribution and Services.

Trofeul publicului a fost câştigat de Qleen, un sistem puternic pentru curăţarea geamurilor la înălţime, pe bază de apă demineralizată, prezentat în premieră în România, de firma Ber’s New Solutions. “Ediţia din acest an a Cleaning Show a fost excelentă din punct de vedere organizatoric. Cred ca standul nostru a avut cei mai multi vizitatori şi dorim să le mulţumim pentru ca au votat Qleen ca fiind Echipamentul Anului 2013”, a declarat Radu Neagu, director general BER’S NEW SOLUTIONS.

De asemenea, Cleaning Show a găzduit şi mai multe seminarii pe teme de interes pentru industria de curăţenie, dar şi o masă rotundă organizată de Asociaţia Română de Facility Management – ROFMA, cu tema ”Evaluarea calităţii serviciilor în piaţa de facility management din România”.

“A devenit o tradiție ca Asociația Română de Facility Management – ROFMA, să fie partener al CLEANING SHOW. Noutatea pe care acest parteneriat de succes a adus-o la ediția din acest an a fost organizarea în târg a unei mese rotunde pe tema evaluării calității serviciilor pe piața de facility management din România, la care au participat circa 40 de specialiști, furnizori de servicii, sau beneficiari. Evenimentul a sporit oportunitățile de promovare a expozanților la CLEANING SHOW 2013, precum și numărul contactelor de afaceri realizate în târg”, a afirmat Cristian Vasiliu, director general Asociatia Romana de Facility Management – ROFMA.

Tot în cadrul acestei ediţii, a fost desemnată şi cea mai bună firma prestatoare de servicii din România. Premiul Impecabilii a mers pentru a doua oară consecutiv la echipa BSS – Building Support Services, ai caror angajaţi au reuşit să îmbine cu succes rapiditatea şi eficienţa în curăţarea suprafeţelor murdare. Locul II i-a revenit companiei NOC Clean, în timp ce pe III s-au clasat cei de la Galimex.

“Vă mulţumim pentru invitaţia de participare la Cleaning Show 2013 şi ne bucurăm că am fost alături de dumneavoastră pentru a treia oară consecutiv.

Considerăm că manifestarea din acest an a fost superioară celei din 2012, cu referire mai ales la locaţia expoziţiei şi la numărul de vizitatori, care s-a parut a fi semnificativ mai mare decât cel din 2012”, a declarat Lucian Anghel, divrector general BSS.

Cleaning Show 2013 s-a bucurat de prezenţa a peste 1.200 de vizitatori, mare parte dintre aceştia fiind reprezentanţi ai firmelor de facility management, hoteluri, spitale, hypermarket-uri, clinici, bănci sau din orice alte companii şi instituţii în care curăţenia profesională joacă un rol important.

 

About The Author