CHICAGO PNEUMATIC NOUA GAMA DE GENERATOARE STATIONARE

Chicago Pneumatic şi-a extins portofoliul prin lansarea unei noi game de generatoare de 50 şi 60 Hz. Generatoarele CPSG se definesc prin robustețe şi fiabilitate, fiind proiectate pentru o durabilitate excelentă şi încorporează caracteristici user-friendly ceea ce le fac uşor de poziționat, operat şi de menţinut pe orice şantier.

“Noile unităţi CPSG sunt construite pentru a rezista în cele mai dificile condiţii, ceea ce le face potrivite pentru operatorii care caută o sursă consistentă de energie primară în timp ce lucrează. Introducerea noilor noastre generatoare înseamnă, de asemenea, că suntem de acum în măsură să oferim o gamă completă de generatoare care cuprinde modele portabile, mobile şi staţionare”, a declarat Daniel Escuer, Product Marketing Manager la Chicago Pneumatic.

Noile generatoare staţionare CPSG sunt bazate pe un design modern, fiind potrivite pentru o mare varietate de aplicaţii în cadrul industriei construcţiilor din întreaga lume. Acestea sunt realizate pentru durabilitate şi siguranţă, carcasa fiind rezistentă la coroziune, impact şi oferă protecţie suplimentară pentru zonele sensibile ale generatorului, conferind o durată de viață îndelungată.

De asemenea, pot fi adăugate o gamă largă de opţiuni suplimentare,  acestea putând fi optimizate pentru aplicaţii specifice. Mai mult, opţiunile includ şi un rezervor de combustibil de mare capacitate cu conexiuni rapide şi uşoare pentru umplerea din exterior, un filtru suplimentar de combustibil cu separator de apă, un comutator de izolare a bateriei, încărcător al bateriei şi o grindă de ridicare.